Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ingázó férj?Akik éltek így hosszú távon házasságban mik a tapasztalataitok?
Most azoktól kérdeznék akik voltak ebben a helyzetben. Nyolc éve vagyunk együtt már a férjemmel van egy kis gyermekünk. A férjem már a kapcsolatunk kezdete óta külföldön dolgozik, heti szinten jön megy, ingázik. Kezdetben nyilván a pénz miatt, most már van saját lakásunk igaz némi hitellel, de van.
Az utóbbi egy évben viszont én bennem eléggé megpattant valami, többször próbáltam jelezni hogy valami nem jó de még én sem nagyon tudtam mi. Nagyjából egy év kellett ahhoz hogy összeálljon a fejemben az hogy nekem ez így nem élet. Azt vettem észre hogy úgy érzem magam mintha egyedülálló anya lennék. Nincs társam csak papíron. Már nyáron felhoztam a témát hogy mi lenne ha hazajönne. Hát ő még legalább 5 évet kint akar dolgozni, de lehet tízet. Azt látom a pénz miatt nem akarja ezt meglépni, pedig azért itthon is tudna jól keresni. Nyilván nem annyit de meglennénk. Azt érzem ennek így nagyon rossz vége lesz, én már most úgy érzem nem tudok úgy tekinteni rá ahogy kellene. Olyan mintha nem lennének egyáltalán érzéseim felé.
Kérlek írjatok le és azt is hogy mi lett a vége hogyan alakult.
Egyik ismerősömék, ott válás lett, pont azért, mert alig látták egymást, ez nem kapcsolat volt, csak szexeltek kéthetente, akkor együtt töltöttek 2 napot és ennyi.
Ez nem házasság, ez még szexkapcsolatnak sem mondható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!