Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan lehet kideríteni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet kideríteni, hogy valaki mióta házas? Van valami nyilvántartás amihez magánember hozzáfér? Ötletek?

Figyelt kérdés

Hogyan tudom kideríteni mióta házas valaki? Tippek? Ötletek?

(Sajnos elképzelhető hogy egy házas férfi szórakozott velem 1 évig), de nem tudom hogy akkor már házas volt vagy csak most házasodott meg?! Tippeket köszönöm!

nov. 15. 14:31
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
8%
Mely település?
nov. 15. 16:16
 22/28 anonim ***** válasza:
76%
21-es: az "anyakönyvi hírek"-be csak akkor kerül bele, ha az illetö kifejezetten kéri, a beleegyezése nélkül nem.
nov. 15. 16:19
 23/28 Grizesteszta ***** válasza:
78%
Hivatalos nyilvantartashoz nem fersz hozza. Ahhoz, hogy tippunk/otletunk lehessen, tudnunk kellene valamit a korulmenyekrol... Ezert kerdeztem, hogy mit tudsz a palirol es honnan tudod, hogy nos.
nov. 15. 16:24
 24/28 anonim ***** válasza:
54%
Ez zaklatás. Kezeltesd magad.
nov. 16. 09:21
 25/28 anonim ***** válasza:
Légy nyugodt hogy házas volt. Lehet akart válni,van ilyen de lehet rájött nem éri meg, vagy nem akar herceg hurcat és megjavult a kapcsolata
nov. 16. 11:00
 26/28 anonim ***** válasza:
Herce hurcát -kijavitotta a telóm
nov. 16. 11:01
 27/28 anonim válasza:
0%
Egy egyetemista lánynak csapta a szelet egy pasi, azt hazudta a lánynak, hogy független. A pasi bérelt egy lakást és azt sajátjának hazudta. A lánynak kétségei voltak, hogy valóban független-e a csávó. Amíg a pasi aludt, kiforgatta a pasi ruháinak zsebeit, mindent, ami szóba jöhetett és így derült ki egy iratból, amit megtalált, hogy nős a pasi 3 gyerekkel.
nov. 28. 14:45
 28/28 anonim válasza:
49%

A 27. válaszadó én voltam.

Annyit fűznék ehhez, hogy ha egy évig randizgattatok és nem tudtad kideríteni ennyi idő alatt, hogy mi a helyzet, akkor sürgősen inkább felejtsd el.

Aki komoly szándékú és becsületes, az nem titkolózik, nem lesznek kételyei a másik félben, hogy házas-e, független-e vagy sem.

Gondolom korábban az egy év során, pár hónap múlva talán feltűnt, hogy a pasassal úgymond gondok vannak, hogy mi is a helyzet a családi állapotával.

A férjem megismerkedésünk után nem sokkal bemutatott a családjának.

Az exem szintén.

Ha egy évig nem tudtál legalább egy családtagjáról, barátjáról, egyértelmű, hogy hazudozik és nem független.

jan. 8. 14:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!