Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is gond?
A férjem folyamatosan a fejemhez vágja hogy nem alszunk együtt.
Több érzelmi probléma is van a házasságunkban de most erre szeretnék választ kapni.
Este a gyerekeket elaltatom vagy elaltatjuk és együtt alszunk el a férjemmel többnyire. Elalvás után mikor megébred valamelyik gyerek(2 kicsi van,3-5 év) akkor én zombi üzemmódban átmegyek hozzájuk és ott alszom az éjszaka további részében hogy még 320szor ne legyek felébresztve. A férjem minden vita során ezt a fejemhez vágja.
Én úgy gondolom ez egy állapot/időszak ami elmúlik és ezt csak át kell vészelni. Ez van,ezt igénylik a gyerekek, én sem akarok oda vissza járkálni éjszaka,nekem is pihentetőbb bedőlni közéjük.
Nagyon nagyon zavar hogy a férjem ebben "nem partner" ezt a fejemhez vágja és csak problémaként kezeli.
Igaza van,vagy jogos a "fájdalmam" ezzel kapcsolatban?
Kit érdekel, hogy hol dolgozik? Már bocccsss....
Pár este futkoss ide-oda, gondosan ügyelve arra, hogy oda-vissza oldalba rúgd, csapd az ajtót, nyögve zuhanj az ágyba, stb. Aztán ha neki is meg kell ébrednie minden alkalommal, majd rájön.
Egyébként meg csak egy birtokló gyökér, aki a levegővételeid is beosztaná, ha tehetné. Nem az zavarja, hogy ott alszol. Hanem hogy nem azt csinálod, amit mond, nem fogadsz szót.
Gondolom, a többi érzelmi probléma is hasonlókból származik. Leural, degradál, parancsolgat, féltékenykedik, mintha nem az egyenrangú felesége lennél, hanem a kutyája, ő meg a gazdád.
Nyertem?
Nem javasol megoldást. A fejemhez vágja, aztán megy minden ugyan úgy. Hétvégén sem ajánlja fel hogy na akkor ő alszik ott. Többnyire a gyerekek csak a közelségre vágynak,nincs nagy parádé éjszaka, főleg ha ott alszok nyugis mindenki.
Ha oda vissza járkálnék saját magam sz.patnám le max sajnos.
Nagyon gáz ha a 11. hozzászólást érzem az enyémnek? És nem azért mert hu de jó együtt szapuljuk,hanem mert többször mondtam már neki ezt hogy nem a szeretetet érzem hanem inkább a birtoklást.
Akkor most lépj ki!
Nálunk ez csak rosszabb lett, mikor végre visszamentem dolgozni. Hozott-vitt kocsival, mindenhová velem jött. Szó szerint a sarki boltba nem mehettem egyedül. A mobilom, a pénztárcám, az irataim, bankkártya, minden nála volt. Persze "lovagiasságból", majd ő hozza. Kifelé tényleg úgy nézett ki.
Aztán a végén, mikor ezredszerre mondtam, hogy válni akarok, és nem érdekel, ha nem vihetek semmit, ha nem látom többé a gyerekeket se, csak tőle szabaduljak. Már nem érdekel a zsarolás, a fenyegetés, akkor is elmegyek, nem akadályozza meg, hogy elváljak. Na akkor majdnem megölt. De legalább megszabultam tőle, most börtönben van.
Hidd el: ez egyre rosszabb lesz. Most még ki tudsz lépni biztonságban.
12
Akkor őszintén nem értem, hogy miért vágja a fejedhez, ha egyébként megoldást nem tud rá mondani.
Nem értem az ilyen embereket:(
Ajánld fel neki, hogy már kinézted az gyermeknevelő intézetet a gyerkőcöknek, jövőhéten lehet vinni őket, probléma letudva. (Nyilván ez a vicc rész. De úgy a hatás kedvéért előadnám neki a helyedben.)
Megmondanám a férjemnek, hogy oké, akkor mától te kelsz éjjelente.
Tudom, írtad, hogy építőiparban dolgozik - és? Olyan miatt hisztizik, aminek semmi értelme.
Igazából az a nagy bajod, kérdező, hgoy ezt eltűröd, ezért úgy érzi, bármit megtehet...
Tudod ki... Az első hisztinél közöltem volna vele, hogy oké, akkor mától te kelsz éjjel - és felrugdosnám akkor is (képletesen), hogy én megébredek a gyerekre, ő nem.
Akkor is felkelteném, minden egyes alkalommal, aztán nyávogjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!