Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is gond?
A férjem folyamatosan a fejemhez vágja hogy nem alszunk együtt.
Több érzelmi probléma is van a házasságunkban de most erre szeretnék választ kapni.
Este a gyerekeket elaltatom vagy elaltatjuk és együtt alszunk el a férjemmel többnyire. Elalvás után mikor megébred valamelyik gyerek(2 kicsi van,3-5 év) akkor én zombi üzemmódban átmegyek hozzájuk és ott alszom az éjszaka további részében hogy még 320szor ne legyek felébresztve. A férjem minden vita során ezt a fejemhez vágja.
Én úgy gondolom ez egy állapot/időszak ami elmúlik és ezt csak át kell vészelni. Ez van,ezt igénylik a gyerekek, én sem akarok oda vissza járkálni éjszaka,nekem is pihentetőbb bedőlni közéjük.
Nagyon nagyon zavar hogy a férjem ebben "nem partner" ezt a fejemhez vágja és csak problémaként kezeli.
Igaza van,vagy jogos a "fájdalmam" ezzel kapcsolatban?
Szia, jogosan érzed ezt, mi is átestünk már ezen 3 gyerek után. a férfinek "sajnos" túl kell élnie ezt az időszakot és meg kell értenie is egyben, más módot, időt kell találni az együttlétre.
A férjed kissé egoistának tűnik, h csak saját vágyai érdeklik, pedig a ygereknevelésben neki is ki kellene vennie a részét, mert a ygerek egészséges fejlődéséhez apára is szükség van.
Másik oldal viszont ha egy férfit elhanyagolja a felesége, akkor gyorsan keres magának szeretőt. Kell egy arany középút.
47F
Kedves Válaszoló!
Nincs baj a szexuális együttléttel. Megoldott és kiegyensúlyozott. Neki konkrétan azzal van baja hogy nem alszunk együtt.
Több érzelmi probléma is van ez talán a legkisebb de egyszerűen már magamban keresem a hibàt holott tudom hogy nekem van igazam amit tovább igazolsz férfiként.
Szerintem lényegtelen hogy szerintünk gond-e, ha a férjed szerint igen. Megértelek téged is, őt is, ebben egyszerűen szerintem nem lehet konkrét állást foglalni. Amit tanácsolni tudok, hogy keressetek egy arany középutat. Azokon az éjszakákon, amikor tudod hogy másnap nincs olyan dolgod ami miatt nem lehetsz kialvatlan és a férjed is otthon van másnap, vállald be a mászkálást éjjel, és aludj a férjed mellett annyit, amennyit a gyerekek hagynak. Viszont reggel akkor a férjed hagyjon téged kicsit tovább pihenni és kezdje meg a napot ő a gyerekekkel. Másik napokon amikor meg muszáj toppon lenned, akkor aludj ott és úgy, ahogy neked kényelmes és pihentetőbb. Beszéljétek meg, tegyetek azért, hogy mindkettőtöknek elfogadható legyen a helyzet.
Nálunk, ilyen korú gyerekekkel ez amúgy úgy megy, hogy a felváltva megyünk a férjemmel a gyerekekhez, de utána mindig visszamegyünk az ágyunkba, mindkettőnknek erre van igénye. Ha másnap nagyon korán kel vagy olyan munkája van amihez toppon kell lenni, akkor csak én megyek. Érezzük egymás határait és amikor valaki már nagyon nem bírja, a másik többet vállal.
Sajnos a "váltott műszak" nem megoldás. Ő építő iparban dolgozik, kemény fizikai munka. Ki is merül nagyon ami miatt gyakorlatilag képtelen felébredni,illetve én sem várom el nyilván hogy felkeljen. Hajnalban megy dolgozni,12-14 órát van távol utazással mindennel. Nemes egyszerűséggel csak annyi a vágyam hogy ezt ne problémaként kezelje,ne vágja a fejemhez hanem élje túl szépen csendben. Én sem azért fekszem be a gyerekek közé mert erre vágyom,hanem mert nyugodtabb az éjszaka mindenki számára. Mindenkinek. A gyerekeknek,nekem,a férjemnek. És ahelyett hogy ezt megérti (mert megköszönni sem kell) inkább viták alkalmával a fejemhez vágja.
Értem az ő részét is,tudom hogy rossz érzés, a felesége eltűnik ,nem ő az első, hátrébb szorul. De ez egy időszak,olyan gyorsan nőnek,ez sem marad így mindig. Ahelyett hogy ezt tudatosítja magában inkább zsörtölödik rajta.
Hát ez nálunk is pont így ment. Gyerek megébredt, átmentem, odabújtam mellé, hogy visszaaludjon, és mivel eleve zombi üzemmódban mentem oda, nyilván elaludtam vele én is, aztán reggel ott ébredtem 😀 mondjuk az én férjem ezen nem problémázott, értette a dolgot.
Szerintem mondd meg neki, hogy ha ez annyira bántja, keljen ő a gyerekekhez, hátha ő nem alszik be mellettük 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!