Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férj a tulajdonos, az anyós a haszonélvező, és lakcímkártyát sem kap a feleség. Ti ezt normálisnak tartjátok?
Figyelt kérdés
A férj lakását a szülei vették meg nagyrészt, ezért van rajta haszonélvezet. Lett egy felesége, 1 éve házasok, azelőtt 3 évig voltak már együtt. A feleség ott él 3 éve abban a lakásban. De így hogy már házasok, így sem hagyja az anyós bejelentkezni a menyét a lakásba, ezért a szülei lakcímére van bejelentve. Úgy tesz mintha ezzel bármilyen jogot kapna a féltett lakáshoz az asszony, pedig tudjuk hogy ez nem igaz, akár egy albérlő is csináltathat lakcímkártyát ha a tulaj alá írja. Azért az lenne a normális ha egy lakcímen lenne a férjével papíron is a feleség, már csak a születendő gyermek miatt is. Szerintetek mitől fél ennyire az anyós hogy egy lakcímbejelntőt nem ír alá? Ez miért érdeke? Azon kívül hogy nem szimpatizál a menyével.nov. 5. 23:14
11/23 anonim válasza:
Kettes jól tudja, nekem is van lakásom, én vagyok a tulajdonos, anyukám a haszonélvező. A barátnőm is be volt jelentve a lakásba és nem kellett hozzá anyukám beleegyezése, csak az enyém, mint tulajdonosé.
12/23 anonim válasza:
Nagy kérdés a férj hogy áll ehhez. Én biztosan nem maradnék ebben a megalázó helyzetben, mindenki köteles egyébként oda bejelentkezni ahol valóban él. Az is biztos, hogy nem lehetne az újszülött babám oda bejelentve ahová én nem, nem lehetne velem nem egyező a lakcíme az biztos.
13/23 anonim válasza:
Nálunk van hasonló helyzet. Én azért nem jelentkezek át szüleimtől, mert apám egy beteg alkoholista. De amíg oda szól a lakcímem, addig bemehetek a házba. Ha máshogy nem, akkor rendőrséggel.
14/23 anonim válasza:
A lakcimbejelento lapon a tulajdonosnak kell alairnia, ha be akarsz jelentkezni. Bar en csak tartozkodasi helyre toltottem ki, nem hiszem, hogy az allandora mas formanyomtatvany lenne. Es ha kihagyjatok a mamat es nem beszelitek meg vele? Hoz valaki egy papirt, alairjatok mindketten, bementek es elintezitek. Nem kell megbeszelni az anyossal. De nem ertem en se, a ferjed miert nem all bele az anyjaba. Lehet a hatad mogott igazat ad neki, ki tudja mit beszelhet az anyja rolad neki, ha nem vagy ott.
15/23 anonim válasza:
Jesszus, ilyen helyzetben, hogy ennyire tartanak (mindketten, mert hát a férj sem áll ki a neje mellett) a nőtől, az a nő meg ahelyett, hogy fogná magát, és kisétálna ebből a megalázó helyzetből, még a gyerekvállaláson töri a fejét? Hát bakker...akkor meg is érdemli!Jelentkezzen csak be a gyerek is majd anyukához, aztán járjon oda a védőnő, és magyarázkodjon mindenhol, hogy milyen egyenrangú kapcsolatba szült, ahol annyiba se veszik, mint egy kutyát...
16/23 anonim válasza:
Ez szerintem is nonszensz, hiszen valójában ott lakik a nő, tényleg ott kell bejelentkezve lenni ahol valóban életszerűen lakik valaki. Tennék egy próbált az önkormányzatnál is a tulajdonossal, van hogy más ügyintéző másként kezeli a dolgokat. Mi is találkoztunk már ilyennel, mentünk az egyik ügyintéző kért valamit, mentünk vissza a másik ügyintézőnél meg úgy intéztük, hogy amiért elküldött az előző azt nem kérte a második.
17/23 anonim válasza:
Valóban, hogy lesz a gyerek is? Oda lesz bejelentve az újszülött ahova nem lehet bejelentve a szoptatós anyuka?? Szerintem a gyerek szempontjából ez még gyámügyi probléma is lehet, a gyermekvédelemnek ez szemet szúrhat.
18/23 anonim válasza:
15 minek magyarázkodna? Senkinek semmi köze hozzá.
Én se jelntettem be annó páromnál lakcímet.
1 mer anyámék háza a bejelentett.
2 az ideiglenes meg a saját lakásom.
N 32
19/23 anonim válasza:
Tök mindegy, mi az oka, de ezt a férjnek kéne lemeccselni a saját szüleivel.
20/23 anonim válasza:
Arról nem is beszélva, hogy a megszületett gyerek lakcíme automatikusan az anya lakcíme. A védőnőtől kezdve a gyerekorvosig mindenki ott fogja keresni. Legszebb az egészben, ha nem is azonos helyen van a 2, tehát tök más védőnő meg mindenki van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!