Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férfiként szégyen bevallani,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként szégyen bevallani, ha valaki elkötelezett kapcsolatra, házasságra, családra vágyik?

Figyelt kérdés

Vagyis társadalmilag mintha úgy lenne, hogy a nők azok, akik mindig a komoly kapcsolatot akarják, a férfiak meg azt kell mutassák magukról, hogy ők lazán veszik a dolgokat, csak a szex miatt akarnak együtt lenni a nővel. A filmekben is úgy mutatják, hogy a férfi tök jól elvan úgy, hogy csak úgy együtt legyenek, a nő unszolására aztán végül nagy nehezen belemegy, hogy elvegye és úgy csinál, mintha gyereket is a nő kedvéért vállalna. Esküvőkön is ezen poénkodnak, hogy "szegény xy-nak elment az esze, hogy megnősül". Pedig szociológiai kutatások alapján a férfiaknak nagyon is előnyös a házasság, általában sokkal kiegyensúlyozottabb, hosszabb életet élnek, mint egyedül.

Én is így vagyok vele, szeretem a stabilitást, ha volna egy olyan társam, akivel közösen haladunk az úton, vannak céljaink, megbízhatunk egymásban, van kivel megosztani örömöt, bánatot és ideális esetben egymás jellemét is jobbá tesszük. Nekem pont, hogy az nem lenne vonzó életforma, hogy állandóan csak virágról virágra szállni, menni ismerkedni, tenni a szépet, aztán ki tudja összejön valami vagy sem, aztán kezdeni elölről. Ez számomra egy ilyen céltalan, sehova sem vezető élet, de mindenkinek szíve joga eldönteni. Meg az is hülyeség, hogy azzal felvágni, hogy kinek mennyi nője volt, például nagybátyám is ilyen volt, de mikor beteg lett, egyszer kórházba került egy nő sem volt mellette, anyámék látogatták meg csak, vittek neki be dolgokat. A család egy fontos érték az ember életében, amiért érdemes áldozatot hozni és az állandóság, biztonság nem unalmas, nem lúzerség.

nov. 4. 10:57
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
25%
Nem az. A kérdés kicsit gáz.
nov. 4. 10:58
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez is egy toxikus maszkulin viselkedési norma, amire a férfiak egymást kűsztetik.
nov. 4. 11:01
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted ki gondolja azt, hogy szégyen?
nov. 4. 11:01
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem az.
nov. 4. 11:02
 5/21 anonim ***** válasza:
50%

Én ugyanezt érzem, csak nőként: azt várja a társadalom, hogy legyek egy stabil hűséges családanya, akkor is, ha a férjem folyamatosan félrekúr meg mindent nekem kell intézni, én meg rohadtul nem vágyok ilyen életre, én imádok összevissza szexelni, támogatói kapcsolatokkal elkényeztetni magamat és a hátam közepére nem kívánom a mártír női létet, hiába erőltetem magamat kapcsolatokba, egyik se lesz tartós. Mert egy idő után minddel csak a nyűg van.

Azért neked könnyebb dolgod van, sokkal elfogadottabb társadalmilag egy hűséges férjtípus, mint egy szabados nő :D Nem is értem, mi a problémád.

nov. 4. 11:04
 6/21 anonim ***** válasza:
86%
5. A férfiak is meg akarnak felelni egymásnak. Ez ilyen szociologiai dolog, ugyanazt éri amit te is, csak mással kapcsolatban. Nevezetesen azt hogy kilóg a normákból.
nov. 4. 11:06
 7/21 anonim ***** válasza:
80%

Azért azt nehezen hiszem, hogy bárki is megszólná őt azért, mert családra vágyik :D

nov. 4. 11:12
 8/21 anonim ***** válasza:
91%
7. Nem volt még részed férfiak egymás közti beszélgetésében. Nyilván nők előtt visza fogják magukat. Egymás folyamatos b@sz@gatása elég alap dolog.
nov. 4. 11:15
 9/21 anonim ***** válasza:
75%
8, nem minden férfinél.
nov. 4. 11:18
 10/21 anonim ***** válasza:
68%

"A férfiak is meg akarnak felelni egymásnak."

A gyenge férfiak. Az erőst nem érdekli, hogy kicikizik.

nov. 4. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!