Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rövid házasság után váltok akkor is viszi a nő a vagyon felét?
Megjegyezném, hogy gyerek nincs, 4-szer akkor jövedelmem van mint a feleségnek. Emellett tekintélyes megtakarításom van amit az azelőtti 10 évben hoztak össze.
Félek, hogy elviszi a kemény munkával összehozott pénzt.
Mennyi erre a veszély?
21
Nem közös vagyon mivel én csináltam.
Itt vered magad, hogy csak a pénzedért ment hozzád. Ezek után feltételezed, hogy lemond arról a pénzről, amit könnyedén le tud rólad gombolni.
Aki ennyire ostoba, annak milliós megtakarítása legfeljebb a spermabankban van.
23
Nem ostobaság. Nem tudtam az elején, hogy a pénzemért van velem. Szerintem ez több férfival előfordulhat, hogy azt gondoljuk magunk miatt is szeretni fognak. Ilyen tapasztalatok után tanuljuk meg, hogy mindig van egy hátsó szándék. Nincs sima szeretet.
22
Házasság ELŐTTI vsgyont csinaktad te. Minden házasság utáni jovedelem, vagyon, feleződik.
28
Hozzateszem, a házasságiszerződes, mindket fél erdeke 😏 és nem szabad arrol szólnia, hogy a nőnek aztán semmi joga! Nálunk anyóspajtas akarta, lettnis, csak aztán nem tetszett neki, hogy nekem is lettek joagim! :D Nekünk arra van szerződés, hogy amennyiben gyerekünk születik, a gyerek születese után milyen jogaim vannak, (pl. gyerek 6 éves koraig, X összegű tartasdij illet meg valas esetén, valamint, mit örököl a gyerek, hogy ha esetleg van új nő, ne semmihessen ki se engem, sem a gyereket) ilyesmik. Magyarorszagon, hazasságiszerződesbe, csak vagyoni dolgokat lehet beleírni. (Legalábbis, normális nő, mem rugja fel a karrierjet biztositék nélkül)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!