Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjem gyerekei 40 millios...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem gyerekei 40 millios csok hitelt vesznek fel. Nem sok ez?

Figyelt kérdés
11 eve vagyunk egyutt a ferjemmel. Van elozo hazassagabol egy lanya. 24 eves. Tavaly osszehazasodott a lany egy fiuval aki 25 eves. Ezt en korainak ereztem mar akkor.. azota megszuletett egy baba is.Kaptak egy lakast a ferjemtol ahol most laknak, de nem felel meg nekik, mert hogy ok 3 gyereket akarnak, igy felveszik a csokot. Nos kerdem en mennyire realis , hogy egyaltalan egyutt maradnak e mig lejar az a sok hitel? Mi lesz a gyerekekkel? Nagyon gyerek szinten van meg mindkettő és nagyon aggaszt, hogy az en es a ferjem nyakaba szakad minden. Nem erett felnottek, ezt a hulye is latja. A ferjem pedig olyan regimodi, hogy meg rajuk is beszeli a sok hitelt, hogy legyen nagy hazuk. Elore 3 gyerekre hogy lehet felvenni ennyi hitelt mikor azt sem tudjak, hogy egy gyerekkel milyen még. Engem nagyon aggaszt ez az egesz, nem beszelve arrol, hogy a ferjem kb majd meglesz veluk aldva, mert allandoan hivogatjak most is hogy menjem veluk a bankba mert semmit nem tudnak egyedul elintezni.
okt. 25. 09:29
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

ez elképesztő, teljesen meg vagyok döbbenve a kommentek egy részén. Most már láthajuk, hogy pontosan kik is ezek az úgynevezett csokosok, és miért nézik le meg utálják őket a legtöbben. Ez katasztrófa az egész helyzet...24 és 25 évesen jézusom...Meg ugyan milyen fizetésekre kapnak ezek 40 milliót. Írtad, hogy a srác 400-at sem keres meg, de a lánynak is ugyan milyen fizetése lehet mindössze 24 évesen. Még ha egyetemet is végzett, akkor is mindössze 3 éve lehet a munkaerőpiacon a szakmájában, ha meg nem végzett, akkor meg pláne kizárt, hogy olyan hitelképes fizetése legyen.

És ezek a szánalmas buta trógerek kapnak ennyi pénzt tényleg a semmire természetesen a mi adónkból. Egy 24-25 éves ugyan mit tud felmutatni, hogy egyáltalán megérdemeljen egy ilyen hitelt. És mindezt pulyára, ellésre konkrétan. Elképesztő. Más meg aki tanult évekig meg dolgozik, öneőrből vállalkozik esélye sincs semmilyen hitelre, ezek meg 40 millióból szórakozgatnak.

A házasság meg 100% hogy nem fog kitartani, majd pont ebben a korban, meg ilyen fiatalon elviselni a gyerekvállalás nehézségeit, kizárt. Ennek nagyon durva vége lesz, de úgy tűnik kérdező, hogy te ezt nem tudod megakadályozni, mert itt mindhárom szereplő teljesen agyatlan, igen a férjed is.

Én azt tanácsolom, hogy te köss mindenképp egy házassági szerződést a férjeddel a vagyonotokat illetően, mert ha ezek csődbe mennek, bizony a férjed is érintett lesz mindenben. A saját vagyonodat meg szeparáld el tőle teljesen, hogy a tiédhez ne tudjanak hozzányúlni a behajtók.

Én hallottam olyan esetről, hogy egy nem mellesleg jogász nő kötött házassági szerződést a férjével, akinek volt egy olyan vállalkozása, ami egy adott helyszínen nyújtott egy bizonyos szolgáltatást, és ha esetleg megsérül valaki, vagy akármi történik, akkor a feleségét nem terhelje érte felelőség, meg kár.

Teljesen jogosak a félelmeid, és nagyon reálisan látod a helyzetet, mindenképp kérd jogász segítségét.

okt. 26. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!