Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjem gyerekei 40 millios...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem gyerekei 40 millios csok hitelt vesznek fel. Nem sok ez?

Figyelt kérdés
11 eve vagyunk egyutt a ferjemmel. Van elozo hazassagabol egy lanya. 24 eves. Tavaly osszehazasodott a lany egy fiuval aki 25 eves. Ezt en korainak ereztem mar akkor.. azota megszuletett egy baba is.Kaptak egy lakast a ferjemtol ahol most laknak, de nem felel meg nekik, mert hogy ok 3 gyereket akarnak, igy felveszik a csokot. Nos kerdem en mennyire realis , hogy egyaltalan egyutt maradnak e mig lejar az a sok hitel? Mi lesz a gyerekekkel? Nagyon gyerek szinten van meg mindkettő és nagyon aggaszt, hogy az en es a ferjem nyakaba szakad minden. Nem erett felnottek, ezt a hulye is latja. A ferjem pedig olyan regimodi, hogy meg rajuk is beszeli a sok hitelt, hogy legyen nagy hazuk. Elore 3 gyerekre hogy lehet felvenni ennyi hitelt mikor azt sem tudjak, hogy egy gyerekkel milyen még. Engem nagyon aggaszt ez az egesz, nem beszelve arrol, hogy a ferjem kb majd meglesz veluk aldva, mert allandoan hivogatjak most is hogy menjem veluk a bankba mert semmit nem tudnak egyedul elintezni.
okt. 25. 09:29
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
84%
A legtöbb ember csak a saját kárán tud tanulni.
okt. 25. 09:43
 2/21 anonim ***** válasza:
53%
Ha kapnak ennyit, akkor nyilván nem minimálbért keresnek. Plusz ha vett nekik lakást, akkor gondolom a férjed se. Ne irigykedj. Ha nem maradnak együtt, akkor majd eladják a nagy házat. A csok szopatós persze ilyen szempontból, de nem megoldhatatlan. Ez nem a te gondod. Ne legyél gonosz mostoha.
okt. 25. 10:05
 3/21 anonim ***** válasza:
75%
Skizofrén a csaj, vagy miért a férjed gyerekeiként, tehát több gyerekként, hivatkozol az egy szem lányára? Jah, hogy csak a szokásos kamu.
okt. 25. 10:08
 4/21 anonim ***** válasza:
82%
Ha eladják a férjed házát és nem basszák el a pénzt, akkor úgy már nem olyan rossz a helyzet.
okt. 25. 10:22
 5/21 anonim ***** válasza:
82%

Én megértem az aggodalmaidat, szinte biztos hogy pár év és nem lesz happyend a vége.

Viszont nem tudsz mit csinálni, úgyse fognak rád hallgatni.

Véleményt mondhatsz, de jobban belefolyni nincs értelme.

okt. 25. 10:38
 6/21 A kérdező kommentje:
Miert lennék irigy? Nemis ertem ezt a valaszt. Nekem megvan mindenem koszonom, nem vagyok hitelre. Engem csak aggaszt, hogy a mi nyakunkba szakad minden, a gyerekeket nem csak megszulni kell, hanem fel is nevelni. A hitelt nem csak felvenni kell hanem fizetni is, es ha a leanyzo gyesen lesz 9evig akkor nemsok bevetele lesz. A fiu se keres 400 ezer ft nal tobbet. Szoval igen aggaszt ez a dolog, mivel a csalad tagja vagyok, es a ferjemmel kozos kasszan vagyunk illetve nem szeretnem ha mas gyereke az en nyakamba szakadjon, mert nem tudjak fizetni a hitelt es visszakell menni dolgozni a lanynak
okt. 25. 10:40
 7/21 A kérdező kommentje:
Kedves 5os! Sajnos en is igy gondolom, hogy ilyen fiatalon korai ez az egesz, siman lehetett volna varni ezzel meg sok evet. Nagyon kicsi eselyt latok arra, hogy egyutt maradnak meg 30 evig. Ez nem rosszindulat ezt szimplan igy gondolom ismerve a lanyt es a fiut. Es mivel eleve eletkeptelenek, ezert nem hiszem hogy minden flottul fog menni plusz 3 fovel…
okt. 25. 10:43
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
#6 Aki szülővel kezd romantikus kapcsolatba, annak tudnia kell, hogy a párjának mindig a gyereke lesz az első. Persze hogy támogatni fogja a gyerekét, ez ellen nem tudsz mit tenni, persze jelezheted neki, hogy nem értesz egyet vele, de nagyon kicsi az esély rá, hogy a te javaidat fogja szem előtt tartani a gyerek helyett. És ez teljesen érthető dolog amúgy...
okt. 25. 10:44
 9/21 A kérdező kommentje:
Kedves 4 es! Nem adhatjak el a lakast, mivel azt a ferjem lanya kapta. Az nem mehet kozos vagyonba.
okt. 25. 10:44
 10/21 anonim ***** válasza:
62%

Miért ne mehetne? Erre találták ki a házassági szerződést. Azt házasság után is lehet kötni.

Nálunk is a házunk önrészét az én szüleim fizették. Írtunk róla papírt, hogy nekem adott esetben, ha úgy alakul, majd annyival több jár a házból.

De ha nem adják el, akkor meg kiadják és a bérleti díjból fizetik a törlesztőt.

okt. 25. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!