Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Kiűzni a vonzalmat, miközben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiűzni a vonzalmat, miközben mindennap látom, hogyan? Mit tennél hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

Röviden a sztori, kérlek ne bíráljatok a döntésemért, azt ma sem csinálnám másképp.

10 év házasság után eltávolodtunk a férjemmel, főleg a kommunikáció terén ment félre minden. Új munkahelyem lett és beleszerettem a kollégámba, ez kölcsönös volt, hát léptem egy boldogabb(nak hitt) élet felé. Soha senki iránt nem éreztem ilyen vonzalmat. Pár hónapig működött a dolog (közben elvaltam), de szex/intimitás téren furcsa lett a dolog, az ő részéről alig volt igény, azt sem éreztem hogy örömet akarna szerezni, úgy igazán. Már majdnem összeköltözés lett, de aztán fél év után kimondta, hogy nagyon szeret, de más típusú lányok jönnek be neki és ezért nem működik neki ( az elején semmi gond nem volt). Emiatt véget vetettem ennek, eszem ágában nincs újra vele, el akarom felejteni, de sajnos a munkahelyem nem hagyhatom ott. Közben az exferjem szeretné újra megpróbálni együtt, és én is, mert mélyen szeretem őt, viszont mint férfi, úgy nem tudok rá tekinteni, mert még mindig a kollegam látom vonzónak, pedig nagyon szarul vagyok a történtek után, nagyon megbántott és sértett a nőiességemben is, eszem ágában nem lenne újra vele lenni. Nincs rá opció, hogy felmondjak, mit tehetnék, hogy ne fájjon már és ne tetszen többé?

okt. 20. 07:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
73%
Gyerek van?
okt. 24. 07:44
 12/13 A kérdező kommentje:

1 gyerek, igen.

Köszönöm kedves 10-es, a te kommented az egyetlen, ami segíthet, és reményt ad, hogy nem mindenki csak bántani tudja a másik embert ismeretlenül.

A bántóknak üzenem, hogy szövegértés egyes! Nem kértem bírálatot! Nem veletlenul nem írtam további részleteket, az, hogy bejött egy harmadik, az mindkettőnk hibaja volt, azóta megbeszéltük ezt, jóban vagyunk az exxel.

okt. 24. 21:31
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de a kettes kommentembol mi volt banto ? 😅
okt. 25. 06:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!