Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Kiűzni a vonzalmat, miközben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiűzni a vonzalmat, miközben mindennap látom, hogyan? Mit tennél hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

Röviden a sztori, kérlek ne bíráljatok a döntésemért, azt ma sem csinálnám másképp.

10 év házasság után eltávolodtunk a férjemmel, főleg a kommunikáció terén ment félre minden. Új munkahelyem lett és beleszerettem a kollégámba, ez kölcsönös volt, hát léptem egy boldogabb(nak hitt) élet felé. Soha senki iránt nem éreztem ilyen vonzalmat. Pár hónapig működött a dolog (közben elvaltam), de szex/intimitás téren furcsa lett a dolog, az ő részéről alig volt igény, azt sem éreztem hogy örömet akarna szerezni, úgy igazán. Már majdnem összeköltözés lett, de aztán fél év után kimondta, hogy nagyon szeret, de más típusú lányok jönnek be neki és ezért nem működik neki ( az elején semmi gond nem volt). Emiatt véget vetettem ennek, eszem ágában nincs újra vele, el akarom felejteni, de sajnos a munkahelyem nem hagyhatom ott. Közben az exferjem szeretné újra megpróbálni együtt, és én is, mert mélyen szeretem őt, viszont mint férfi, úgy nem tudok rá tekinteni, mert még mindig a kollegam látom vonzónak, pedig nagyon szarul vagyok a történtek után, nagyon megbántott és sértett a nőiességemben is, eszem ágában nem lenne újra vele lenni. Nincs rá opció, hogy felmondjak, mit tehetnék, hogy ne fájjon már és ne tetszen többé?

okt. 20. 07:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
Felejtsd el a volt férjed is és az új csávót is. Szerintem ez a legkorrektebb döntés.
okt. 20. 07:51
 2/13 anonim ***** válasza:
94%
Esetleg lehetnel kicsit egyedul is, mert sut rolad, hogy fogalmad sincs, mit akarsz, csak mindig legyen melletted pali.
okt. 20. 07:53
 3/13 anonim ***** válasza:
90%

Nem kell senkinek. Csak ez a 2 opciója van amibol egyik se jo. Azon agyal 2 sz.r közül melyik a kevésbé rossz.

Hát vannak akik csak igy vegetalva élhetnek.

okt. 20. 08:04
 4/13 anonim ***** válasza:
90%
Keress egy 3-ik férfit. Ezek nem váltak be.
okt. 20. 08:09
 5/13 anonim ***** válasza:
96%

A kollégádat nem érdekled, a férjed meg téged.

A kollégádat felesleges méricskélned, felejtsd el végleg férfiként, a férjedet meg ne alázd meg, mert csak újra elhagynád.

okt. 20. 08:10
 6/13 anonim ***** válasza:
92%

Valójában lehetséges,hogy egyik élet sem neked való,sem a kollégával,sem az exférjjel.

Az előbbiben egy viszonzatlan szerelem miatt szenvedsz,az utóbbit meg úgysem szereted.

Egyedül kéne talpra állnod, pasas nélkül.

okt. 20. 10:38
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne ragadj le olyannal akivel nem kölcsönösek sem az érzelmek, sem a vonzalom. Azaz egyik sem neked való, és te sem vagy jó társ egyiküknek sem. Keress mást. De az sem ördögtől való, ha nem ugrálsz egyik farokról a másikra, és kicsit megtalálod önmagad egyedül.
okt. 22. 21:30
 8/13 anonim ***** válasza:
31%

Mennyire kell ahhoz ostobának lenni, hogy házasság mellett beleszeressen valaki egy olyan hapsiba, aki a munkatársa és ráadásul a házasságát is kidobja az ablakon. Gondolom ott a bibi, hogy hiába dolgozol ,egyedül te nem tudod eltartani magad és el se mernél indulni egy saját önálló utón. Mivel a munkatarsadnak nem kellesz, másznál vissza a biztonságos ámde rém unalmas férjecskéd mellé.

Gusztustalan

okt. 23. 02:17
 9/13 anonim ***** válasza:
64%
Elárulom, hogy ez nem ostobaság kérdése,semmi köze az észnek efféle dolgokhoz...Ez az ösztönökről szól.
okt. 23. 21:07
 10/13 anonim válasza:
100%

8as szavaidbol uvoltenek, hogy neked sem jottek be a szerelmek es most okitasz masokat, minden keserusegedet frocskolve a kerdezonkre. Ez nem szep. Nem tudsz rola semmit es ne nezzuk mar le egymast annyira, hogy rogton rakenjuk, hogy "biztos azert akar vissza menni a volt ferjehez, mert kifigyott a penzbol".

Adtal valaszt a kerdezonek? Javasoltal neki barmi hasznosat? Nem. Sot, minden elozmeny nelkul elhordtad mindennek. Ez egyszeruen gusztustalan, mar bocsanat.

(A kerdesre valaszolva. Mar sokan megirtak elottem, de en is inkabb azt a nezetet vallom, hogy vagy keress egy harmadik fazont. Vagy pedig egy kicsit hagyd magadat egyedul. Szeresd meg es tapasztald meg, milyen szingli nokent az elet picit. Beszelgess ferfiakkal(baratsagosan, de ne ramenosen. Marmint azert beszelgess veluk, hogy ralatasod legyen, milyen ferfiak vannak meg a vilagon. Milyen embereket kedvelsz, milyen emberekkel jo idot tolteni... De ne bonyolodj rogton kapcsolatba szerintem, mert panikszerunek fogod erezni magadat, es belezavarodsz ujra az egeszbe:) legyel a barataiddal tobbet... Kicsit ismerd meg magadat. Emeld, vagy eppen sullyeszd az elvarasaidat. Erezd magadat szepnek es bombazonak es mikor legkozelebb keszen allsz ra. Elengedve mindket multbeli szerelmedet. Bizok benne, megtalalid az uj igazit :]

(De ha a szived azt sugja, hogy valahol melyen meg feleledhet a vonzalmad a ferjed irant es meg mindig szereted... Meg mindig nem tudnad elkebzelni az eletedet nelkule-ne teveszd ezt ossze azzal, hogy kifejezetten a volt ferjed nelkul nem tudnal teljes eletet elni... Vagy pedig csak egy ferfi hianyzik melloled-... Akkor is meg mindig megfontolhazod a dontesedet. Sok szerencset kivanunk mindenhez kedves kerdezo

okt. 23. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!