Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Volt / van valaki hasonló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt / van valaki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
Feleségemmel 14 éve vagyunk együtt. Kettő csodálatos gyermekünk van. Tavaly februárban észre vettem csinált egy kamu facebook-ot és öreg fószerekkel írkált - flörtölt azok persze vevők voltak rá még intim képeket is kapott tőlük. Ezt a témát nem hoztam fel még neki. Bár megfordult a fejemben, de a gyerekek miatt inkább nem. Viszont mostanában folyamatos a probléma és a feszültség közöttünk. Konkrétan mindenbe beleköt és már azt hangsúlyozza takarodjak el és hányingere van tőlem. Egyre többször jut eszembe el kellene válni. Viszont van 2 hitel, saját ház, autók. Mindent én fizetek és tartok fent. Szerintetek is már kezd el múlni? Nagyon ragaszkodom a gyerekekhez és ezért hezitálok rajta. Volt valaki hasonló helyzetben? Mit csináltatok?
aug. 7. 13:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

"azt hangsúlyozza takarodjak el és hányingere van tőlem. Egyre többször jut eszembe el kellene válni."

Ha nem válsz el te majd ő elfog tőled! A hitelt ha közösen vettétek fel akkor neki is fizetni kell, az egyik autó a tiéd a másik az övé. A házat meg eladjátok vagy kifizeti a másik részét egyikőtök. A gyerekeknek attól rosszabb nincs, hogy miattuk sem akarsz válni és hallgatják, érzik, hogy utáljátok egymást.

aug. 7. 13:31
 2/15 anonim ***** válasza:
50%
Ez nem kezd elmulni.. Ez már elmúlt. Sőt, szinte biztos, hogy valamelyik öreg foszer ráhúzta a farkára már és neki tetszett. Megfogta őt az újdonság varázsa, mással, másokkal átélni dolgokat. És gondolom van valaki akivel találkozgat ezért te már inkább teher vagy. Annak ellenére, hogy te fizetsz mindent. Szerintem nagyon gyorsan el kell zárni a pénzcsapot, fizesd amit muszáj, ő pedig ha még tisztelni sem képes azért amilyen életet biztosítasz neki akkor ne élvezze. Menjen dolgozni vagy tartsák el a pasik. És igen, add be a válást.. Ha ő nem tud semmit fizetni akkor a lányok akár veled is maradhatnak.
aug. 7. 13:41
 3/15 anonim ***** válasza:
71%

El nem tudom képzelni, hogy észreveszem, hogy a párom kamu profilról ismerkedik és nem teszem szóvá. Éltél tovább vele, mintha minden oké lenne?

Már akkor számon kellett volna kérni, hogy miért csinálja és leülni átbeszélni, hogyan tovább. Mit vártál? Hogy megunja a vén fószereket és minden a régi lesz? Lehet, hogy már az utódodat keresi, aki továbbra is fizeti a számlákat.

aug. 7. 13:41
 4/15 anonim ***** válasza:
0%

Ma már a nők 100%-a ezt csinálja. Én is tudom a barátnőmről, hogy pont ugyanezt csinálja, csak ő fiatalabb pasikat keres netes felrekurasra...de leszarom, mert minden nő ilyen.

Nagyon naivnak kell lennie ahhoz, hogy a férfi elhigyje saját magával, hogy a nője nem csinál ilyeneket, minden nő ezt csinálja titokban. Nagyot nézne itt, meg a való életben sok férfi, hogy a nőjük miket csinál a hátul mögött.

Szóval nekem mindegy, jelenleg minden nő ilyen, szóval sokat nem lehet tenni ezellen. F

aug. 7. 14:08
 5/15 gergelice16 ***** válasza:
100%
Szerintem magát a helyzetet még meg lehetne oldani, de ahhoz a feleségednek és neked is akarnod kell ezt a kapcsolatot (nem csak a gyerekek miatt). De a leírásod alapján a kapcsolatotok itt már régen a gyerekekről szól, és nem egymásról. Most az a feladatod, hogy leülsz a feleségeddel, és megbeszélitek, hogy akarjátok-e még ezt a kapcsolatot. Ha igen, mindkettőtöknek jobban kell próbálkoznia, egyrészt bocsánatot kérni, másrészt ami ennél sokkal nehezebb, megbocsátani a másiknak. Sok energiát kell belerakni, hogy a kapcsolatot újra megalapozzátok, és hogy újra megtanuljatok kommunikálni a másikkal. Ha ez nem megy, a gyerekek érdekében is jobb, ha különköltöztök.
aug. 7. 14:10
 6/15 gergelice16 ***** válasza:
100%
#4 Ez nagyon nem igaz, amit leírsz. Egy egészséges kapcsolatban, aminek az alapja a szeretet és a bizalom, illetve amiben erős a kommunikáció, ez még csak fel sem merül. Sajnálom, hogy ezt gondolod, hogy minden nő ilyen, mert ez azt mutatja, hogy még egy normális kapcsolatod sem volt.
aug. 7. 14:14
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Gyerek nem indok a válás ellen. Sokkal jobb ha apa anya külön van, mintha minden nap marják egymást, amitől a gyerek érzelmileg instabil és zárkózott lesz. Szakítás nem jelenti azt, hogy soha nem találkozhatsz a gyereked Dél, mi több, ha anya semmit se keres, valószínűleg te kapod meg őket! Hitelnél is csak nyersz, hiszen kettőtöké, feleséged is kénytelen lesz végre dolgozni és fizetni.
aug. 7. 14:25
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

#4, ezt határozottan visszautasítom. Én sem vagyok ilyen és nagyon sok nő sem. Ha neked ez jutott, tegyél róla, de ne általánosíts. Azért minden nőt nem ismersz.

Kérdező, házasságban vagyonközösség van, szóval mindent ketten fizettek és tartotok fenn, hiába érzed másképp. De ettől függetlenül ne alázd meg magad. Ha ez neked nem jó így (és mitől lenne az?), lépj. Mielőbb. Tényleg nem kell, hogy a gyerekek ebben éljenek. Próbáljatok normálisan különválni.

aug. 7. 14:31
 9/15 anonim ***** válasza:
70%
Mégis mit lehet ezen helyrehozni? Elmúlt, teljesen kiürült a tisztelet a férj iránt.. Már nem látja őt férfinak. Lehet ezt ésszel felfogni de az érzelmeket nem lehet észérvekkel visszaállítani. Az nem, hogy elődöntöm, hogy valakit mától tisztelek és tisztelni fogom.. Esetleg úgy teszek majd, de belül ez nem fog változni. És mivel a férj tarjta fenn a dolgokat anyagilag igenis el kell venni a lehetőséget a nőtől, hogy ezt kihasználja. Gondolom van fodrász, kozmetikus, szép ruhák, szexi cuccok nagyrészt a férj pénzéből aztán másokkal dugatja magát. Én ezt nem tűrném. Keressen a cuccaira vagy fizettesse ki a pasikkal de nehogy már én tuningoltam fel másnak.. Nem lennék hülye. Mert ha a férjre így néz, így kommunikál akkor tuti, hogy van más neki.. Vagy többen.. Kitudja..Es persze válnék.. Mutassa fel ő mit tud nyújtani a lányoknak meg felmutatom én is aztán a bíróság dönt.
aug. 7. 14:52
 10/15 anonim ***** válasza:
76%

Nem akar már veled lenni.

Szerintem ez egyértelmű.

Ha meg nem válsz el tőle addig fog csalni ameddig a férje vagy.

Sosem értettem hogy miért erőltetik magukat az emberek másokra.

Nem akar már veled lenni.

Nem őt kell itt támadni vagy lehordani. Ő közölte veled, te vagy értetlen.

De ha neked ez az élet megfelel, gondolj bele hány pasinak leírta már hogy mennyire elege van belőled…..

aug. 7. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!