Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Volt / van valaki hasonló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt / van valaki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
Feleségemmel 14 éve vagyunk együtt. Kettő csodálatos gyermekünk van. Tavaly februárban észre vettem csinált egy kamu facebook-ot és öreg fószerekkel írkált - flörtölt azok persze vevők voltak rá még intim képeket is kapott tőlük. Ezt a témát nem hoztam fel még neki. Bár megfordult a fejemben, de a gyerekek miatt inkább nem. Viszont mostanában folyamatos a probléma és a feszültség közöttünk. Konkrétan mindenbe beleköt és már azt hangsúlyozza takarodjak el és hányingere van tőlem. Egyre többször jut eszembe el kellene válni. Viszont van 2 hitel, saját ház, autók. Mindent én fizetek és tartok fent. Szerintetek is már kezd el múlni? Nagyon ragaszkodom a gyerekekhez és ezért hezitálok rajta. Volt valaki hasonló helyzetben? Mit csináltatok?
aug. 7. 13:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
21%

És én is sz@rrá csalnám a párom, ha el akarnék válni és konkrétan az én p.námban akarna még mindig melegedni!

Pontozzatok le, de nincs annál nevetségesebb mint amikor valaki nem fogja fel hogy vége!

Csalja szét a fejedet addig amíg el nem mész onnan végre.

Ház, hitel, gyerekek, ez mind mind kifogás.

Gondolom nem vagy nagyon jó parti így nem akarod elengedni és ragaszkodsz.

aug. 7. 15:07
 12/15 anonim ***** válasza:
50%

Keressetek egy jó párterapeutát. Komolyan javaslom, van az a terápia típus, amit valami válások alapján találtak ki, azt veszitek végig, hogy pontosan kinek milyen igényei vannak. Nem elemez, nem megy le gyerekkori traumákig. Ha nem jön össze legalább kényelmesebben váltok.

Mi most csináljuk, előtte én is már ott tartottam, hogyha nem lenne a lányunk, akkor váltam volna (de ugye gyerekkel úgysem tudtam volna megszabadulni a férjemtől, ha válok). Négy alkalomnál tartunk (jó drága amúgy alkalmanként talán 30.000 forint, de olcsóbb, mint az ügyvéd a vagyon meg a gyerekmegosztáshoz). Mi szerintem nem fogunk válni, hanem túl leszünk rajta és rengeteg görgetett problémát fel tudtunk dolgozni, szóval nekem pozitív tapasztalatom van ezzel (az első két alkalom utáni időszak szörnyű volt - három hetente járunk, szóval vagy 6-8 hét - de utána elég nagy mértékben javult nálunk a helyzet).

aug. 7. 15:19
 13/15 anonim ***** válasza:

Igen, voltam ilyen helyzetben.

Kértem exemet h költözzön el, nem tette.

Nálam akart melegedni, jókat vacsorázni, plusz nem értette miért nincs szex.

Végül bemutattam neki a barátomat, aznap eltakarodott.

Azóta sem értem hogy miért nem ment el onnan, amíg szép szóval mondtam hogy vége….

Gondolom azt hitte hogy egyedül vagyok, velem elbír.

aug. 7. 16:11
 14/15 anonim ***** válasza:
51%
Pasija nincs, azért ilyen idegbeteg. Ha tűrted eddig ezt a stílust, megjósolható, hogy sosem váltok el. Gondolom tettél is érte, hogy ennyire semmibe vegyen. Válás után hétvégi apuka leszel, teljes elidegenedés meg anyagi csőd mindkettőtöknek. Ha lenne pasija, aki nem csak szexre használja szökőévente egyszer jobb híján, már rég kidobott volna. Te meg valószínü nem vagy se pénzes, se jóképű, ezért se tudsz újat kezdeni. De a nagyobb gond a gyerekek. Ha hétvégi szúlő leszel, akkor már nem sok közöd lesz hozzájuk. Így hát marad minden a régiben, ásó, kapa, nagyharang, mint nálunk. Gondolom szex sincs. Gazdasági érdekközösség a házasság, jó esetben szerelemmel, rossz esetben anélkúl.
aug. 7. 20:15
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Már meg is csalt valószínűleg. De amúgy miért ilyenek a nők? Az én feleségem is a korábbi párja mellett idősebb fickókkal csevegett. Miért jó ez? Miért adják lejjebb? Főleg az volt a durva, hogy olyannal írt aki 40+ éves létére anyucival élt egy kis panelben. Nem értem mit látott egy ilyenben. Hogy majd otthagyja anyucit ennyi év után és majd mindenben kiszolgálja a nőt?
aug. 18. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!