Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha a férjed azzal büntetne, hogy nem eszik az ebédből, mert azt nagy lángon főzted? Ezek a mi nagy "problémáink".
Keresnék másik férjet.
Vagy szereznék egy kutyát/macskát/aranyhalat.
Tudod ki főzne neki.
A volt férjem egyetlen egyszer játszotta el, hogy fújogott a kajára, többször nem kellett neki. Onnantól kezdve nem főztem, hanem rendeltem magamnak,ő meg evett amit akart.
"Miért esik neki jól megalázni másokat? Minek drámázik"
Mert élvezi, hogy bármit megtehet, nem lesz következménye. Ugyanis még ilyen viselkedés után is odaállsz és főzöl neki.
Ezentúl egy szendvicset sem csinálnék neki, főznék csak magamra és a gyerekekre (ha vannak).
A saját kajáját pedig oldja meg ő, ahogy akarja.
Ha pedig kiöntené az ételt, amit én csináltam, akkor még egy jó nagy tarkóst is kiosztanék a gyökérnek.
Akkor valami olyasmit mondanék, hogy Nyuszi, megnyerted a főzést, innentől azt esszük, amit te csinálsz.
Vagy lehet kaját rendelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!