Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Általában azok házasodnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Általában azok házasodnak korán, akiknek megvannak az anyagi alapjaik?

Figyelt kérdés
Én a rokonságomban ezt láttam, hogy ahol a szülők jobban álltak anyagilag és belefért nekik, hogy mondjuk egyetem után vegyenek lakást, autót a fiataloknak, ott bátran házasodtak akár a húszas éveik első felében. Akinek meg tényleg nem volt semmije vagy nem kapott támogatást a szüleitől, az bizony 30 éves korára jutott oda, hogy családalapításon gondolkozhasson. Persze ez nem biztos általánosan így van, csak a saját tapasztalataim írtam le.

okt. 12. 17:21
 1/7 anonim ***** válasza:
41%
En azt veszem eszre hogy azok ahol a pasi vmi féltekeny bántalmazó tipus.
okt. 12. 17:22
 2/7 anonim ***** válasza:
24%
Folyt Ezek minel hamarabb akarják azt hogy a nőt zsákutcák vegyék korbe es ellehetetlenítsék, hogy minel hamarabb kimutathassák a foguk fehérjét.
okt. 12. 17:23
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Primitív, csóré közegben inkább, ahol ez még dívik (Nigéria, Tanzánia), esetleg full konzervatív arcoknál (pl. ortodox cigányok, hinduk)
okt. 12. 19:23
 4/7 anonim ***** válasza:
76%

Nem feltétlenül. Akiket én ismertem korán házasodókat azoknak a legtöbbjük azért házasodott, mert terhes lett a lány.

Két párt ismertem akik azért, mert mindent megkaptak a szülőktől és akkor azt gondolták hajrá. Ott egyiknek sem lett jó vége.

okt. 12. 20:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Meg azok is korán házasodnak, ahol a szülők ezt erőltetik (mert ez a hagyomány stb.), és a gyerekek is hajlanak rá, de leginkább a lány. Aztán a fiú rájön, hogy ez így még rosszabb, mint gondolta, mielőtt beadta a derekát. Na, ekkor jön a megcsalás-válás.
okt. 12. 20:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem minden esetben, inkább ott, ahol alapból gond van, nem volt jó szlői minta, stb.
okt. 12. 22:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Én ezt nem látom a környezetemben. Én ilyen eseteket láttam:

- vallásos közösségek

- gyorsan teherbeesett lány

- gimis szerelem, ahol nagyon biztos volt mindkét fél, hogy ez örökké tartó lesz, és 4 év gimis kapcsolat után, 18 évesen rohantak az anyakönyvvezetőhöz

és ezek között voltak egyaránt csórók és tehetősek

okt. 14. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!