Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy házaspár kipróbálja az édeshármast, attól ők
még tiszta szívből szerethetik egymást?
"Te elég érzékeny embernek tűnsz."
Nem, ő teljesen normális érzelmekkel bíró ember, akinek a szexualitás nem merül ki abban, mint mikor az oroszlánhím végigpározza a nőstényeket és kész. Mi emberek vagyunk, nem állatok.
okt. 3. 12:05
Kinek mi a normális.
Én teljesen elfogadom, ha egy párnak ez belefér és szeretik egymást.
okt. 3. 14:17
Ha bevesznek harmadiknak, akkor majd azt mondom, hogy igen és elfogadom, sőt támogatom. :-)
okt. 3. 14:37
#2 Dettó
Szerintem ez nem érzékenység, hanem teljesen természetes reakció.
Ki az aki valakit szívből szeret, de megoszt mással és képes végignézni, ahogy a szerelme mást is kielégít?
Szerintem egy egészséges, tiszteletteljes, szeretettel teli kapcsolatban nincs helye egy harmadik félnek, még egy éjszakára sem.
Szerencsére a Férjem is így van ezzel.
okt. 3. 17:20
Egyértelműen nem. Egy igazi meghitt kapcsolatba sosem fér el egy harmadik személy. De azért tegyük hozzá, h a mai világban eléggé eltorzult a nézet, a házasságról és a párkapcsolatról, önzőek az emberek, a saját érdekeiket nézik, az igazi szeretet pedig pont az h inkább a másikét nézed, mert szereted. Ilyen őszinte kapcsolat ritka mint a fehér holló.
okt. 4. 07:57
Nyilván nem. Ahová kell egy harmadik ember, ott az érzelmek hiányoznak egymás iránt, vagy az egyik félnél, a másik pedig mivel igénytelen kapcsolatfüggő, belemegy, nehogy elhagyja/megcsalja a párja.
okt. 4. 17:46
Attól függ, hogy milyen szoros kapcsolatban van náluk a szexuális vágy az érzelmekkel. A legtöbb nő esetében ez a kapcsolat szoros, míg sok férfi esetében ez a kapcsolat laza. Akinél szoros a kapcsolat a szexuális vágyai és érzelmei között, az csak azzal tudja igazán élvezni a szexet, akihez erős érzelmek fűzik. Akinél ez a kapcsolat laza, az az érzelmektől függetlenül is tudja élvezni a szexet. Utóbbiak esetében egy édes hármas nem befolyásolja az egymás iránti érzelmeket. Legalábbis ez az én elméletem. 40F
okt. 6. 07:13
A szex kb ugyanazokat a hormonokat váltja ki mint a szerelem.
Szerintem az "édes" hármas meglazíthatja a kapcsolatot a házasfelek között, ha egyáltalán van még szerelmi kapcsolat, vagy csak egy kitekintgetős házasságról van már szó, ahol a csak a kontroll miatt megy bele az egyik fél a hármasba.
Vajon a 3. fél miért megy bele, és főleg milyen adottságai vannak?
Gondolom nem szociális érzékenységből hívnak be valakit, aki rosszabb kondiciókkal rendelkezik az azonos nemű házastársnál.
okt. 6. 21:07
"A szex kb ugyanazokat a hormonokat váltja ki mint a szerelem." Férfiaknál a szexnek nyilván lehet abszolút semmi köze a szerelemhez. Hogy lehetnek ilyen buták az emberek úristen. Nem hiszem el hogy ezt tényleg leírta valaki és elmúlt 16 éves.
okt. 7. 07:57
20/24 Fanta válasza:
A szex és a szerelem csakis két ember dolga! Ha már hárman vannak, ott nem lehet szerelemről beszélni!
okt. 8. 12:08
Kapcsolódó kérdések: