Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha egy házaspár kipróbálja az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy házaspár kipróbálja az édeshármast, attól ők még tiszta szívből szerethetik egymást?

Figyelt kérdés
okt. 3. 09:53
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
Talán.
50 szavazat
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
72%
Nem tudom, ahány ember, annyiféle ízlés. Nem zárom ki, hogy szeretik egymást, de nekem nem férne bele másokkal is osztozni az intim életünkön.
okt. 3. 10:17
 2/24 anonim ***** válasza:
92%

Aki csinált ilyet akár egyszer, akár többször, nyilván azt mondja, igen.

Nekem nem férne bele, belehalnék, ha Ő mással lenne, akár velem együtt is, sőt, pláne úgy, hogy néznem is kelljen! Soha! És én se tudnék mással lenni!

Szóval az én szubjektív válaszom, hogy nem.

40/N

okt. 3. 10:17
 3/24 A kérdező kommentje:

Te elég érzékeny embernek tűnsz.

okt. 3. 10:22
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

#3 Igen, az vagyok, és vállalom is. De a Kedvesem férfiként is az, úgyhogy megtaláltuk egymást :-)

#2 vagyok

okt. 3. 10:24
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyetertek kettessel.
okt. 3. 10:27
 6/24 anonim ***** válasza:
77%
Nem hiszem. Ha tiszta szívből szeretik egymást, akkor nem bírják végignézni, ahogy harmadikkal megy a móka.
okt. 3. 10:32
 7/24 anonim ***** válasza:
55%
Nekem se férne bele. Szerelemről nem lehet szó ha mással is szexelnének és hasonlók. Szeretet lehet köztük nyilván és legalább korrektek egymáshoz. Viszont ha az egyik csak a másik miatt vállalja be az már nem igazán jó...
okt. 3. 10:38
 8/24 anonim ***** válasza:
65%

Hát az akkor maximum baráti szeretet. Ha össze-vissza dugunk mindenkivel, akkor ez lényegében csak egy barátság extrákkal (a házasság az extra). Szerelem ott nincsen. A szerelem önző és féltékeny. Ha szerelemmel szeretek valakit, akkor nem akarom, hogy másokkal is szexeljen, meg jó esetben én sem akarok, mert csak ő kell nekem.

F

okt. 3. 10:43
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként minden tiszteletem a 2-es válaszolóé és igazán örülök, hogy ilyen hölgyek is vannak még manapság.

Legjobbakat kívánom neki és a párjának !

okt. 3. 11:11
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

#9 Nagyon köszönöm, kedves vagy! :-) Neked is a legjobbakat!

#2 vagyok

okt. 3. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!