Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy házaspár kipróbálja az édeshármast, attól ők még tiszta szívből szerethetik egymást?
Aki csinált ilyet akár egyszer, akár többször, nyilván azt mondja, igen.
Nekem nem férne bele, belehalnék, ha Ő mással lenne, akár velem együtt is, sőt, pláne úgy, hogy néznem is kelljen! Soha! És én se tudnék mással lenni!
Szóval az én szubjektív válaszom, hogy nem.
40/N
Te elég érzékeny embernek tűnsz.
#3 Igen, az vagyok, és vállalom is. De a Kedvesem férfiként is az, úgyhogy megtaláltuk egymást :-)
#2 vagyok
Hát az akkor maximum baráti szeretet. Ha össze-vissza dugunk mindenkivel, akkor ez lényegében csak egy barátság extrákkal (a házasság az extra). Szerelem ott nincsen. A szerelem önző és féltékeny. Ha szerelemmel szeretek valakit, akkor nem akarom, hogy másokkal is szexeljen, meg jó esetben én sem akarok, mert csak ő kell nekem.
F
Férfiként minden tiszteletem a 2-es válaszolóé és igazán örülök, hogy ilyen hölgyek is vannak még manapság.
Legjobbakat kívánom neki és a párjának !
#9 Nagyon köszönöm, kedves vagy! :-) Neked is a legjobbakat!
#2 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!