Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Fiúk találkoztatok már meglepe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk találkoztatok már meglepetésekkel a szennyesben?

Figyelt kérdés
Elutaztam pár napra és a férjem kimosta a szennyesemet biztos látta a maszatos bugyijaimat is így kicsit furán érzem magam

okt. 2. 19:05
 1/9 anonim ***** válasza:
42%
A fiúk az anyukájukkal élnek nem nőkkel.
okt. 2. 19:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A férjed akkor nincs miről beszélni te is làttàl màr ezt azt nem?
okt. 2. 19:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőmék szennyes kosarában találtam macskát.
okt. 2. 21:34
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Most ezen mi a nagy cucc? Mind a ketten mosunk + ennél bizarrabb dolgokat is látott már a párom, a szennyesen kívül is.
okt. 2. 22:17
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljesen normális. F31
okt. 3. 01:56
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Még az se biztos, hogy látta. Ha én mosok, akkor nem nézegetem az alsóneműket, hanem egyből belekúrom a mosógépbe.

De akkor sincs semmi, ha látta.

okt. 3. 02:25
 7/9 anonim ***** válasza:
22%
Ezek szerint mensi alatt nálatok nincs szex.
okt. 3. 06:04
 8/9 anonim ***** válasza:
91%

Én mindig használok tisztasági betétet, így esélytelen, hogy maszatos bugyikat hagyjak hátra. Nem a Férjem miatt, hanem magam miatt.

Nálunk az a rendszer, hogy én teszem be a mosást, a Férjem intézi a szárítást. Soha nem szoktam nézegetni, hogy milyenek az alsóneműk. Egyedül a nadrágok zsebeit szoktam átnézni, mert a Férjem hajlamos ezt azt benne felejteni (pl.papirzsepi).

Még egy gondolat: nem tudom, hogy milyen kapcsolat ez köztetek.

Mi most várjuk az első babát. Ilyenkor a nőknél erősebb a folyás. Képzelheted.. főleg reggel.

Ezenkívül többször hányok naponta úgy, hogy a Férjem ott van mellettem. Simogat, felsegít (miután fél órán keresztül ölelgettem a wc-t), visszakiser az ágyba. Szóval sok mindent látott már, és néha olyan undinak érzem magam, de ő olyan aranyosan, megértően reagál ezekben a helyzetekben, gyorsan el is múlik az az érzés.

Múlt héten szegénynek hasmenése volt. Hirtelen tört rá, míg én pont fürödtem. Mondtam, hogy intézze csak. Házasok vagyunk, szerintem ez a normális.

Ui: ha pl.💩-os bugyikat teszel a többi szennyes közé, akkor az már kellemetlen és biztos szóvá tenném.

okt. 6. 15:00
 9/9 anonim ***** válasza:
22%

Mondjuk szerintem ritka igénytelen dolog "maszatos" bugyikat beletenni. A tesóm volt ilyen, és amúgy nem, nem jön ki a folt.

Ha összevérzed vagy sok a folyásod, akkor ALAP egy tisztasági betét, mert a folyás sem jön ki a bugyiból. Vagy áztasd be és mosd ki, mielőtt beteszed a szennyesbe.

okt. 10. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!