Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk találkoztatok már meglepetésekkel a szennyesben?
Még az se biztos, hogy látta. Ha én mosok, akkor nem nézegetem az alsóneműket, hanem egyből belekúrom a mosógépbe.
De akkor sincs semmi, ha látta.
Én mindig használok tisztasági betétet, így esélytelen, hogy maszatos bugyikat hagyjak hátra. Nem a Férjem miatt, hanem magam miatt.
Nálunk az a rendszer, hogy én teszem be a mosást, a Férjem intézi a szárítást. Soha nem szoktam nézegetni, hogy milyenek az alsóneműk. Egyedül a nadrágok zsebeit szoktam átnézni, mert a Férjem hajlamos ezt azt benne felejteni (pl.papirzsepi).
Még egy gondolat: nem tudom, hogy milyen kapcsolat ez köztetek.
Mi most várjuk az első babát. Ilyenkor a nőknél erősebb a folyás. Képzelheted.. főleg reggel.
Ezenkívül többször hányok naponta úgy, hogy a Férjem ott van mellettem. Simogat, felsegít (miután fél órán keresztül ölelgettem a wc-t), visszakiser az ágyba. Szóval sok mindent látott már, és néha olyan undinak érzem magam, de ő olyan aranyosan, megértően reagál ezekben a helyzetekben, gyorsan el is múlik az az érzés.
Múlt héten szegénynek hasmenése volt. Hirtelen tört rá, míg én pont fürödtem. Mondtam, hogy intézze csak. Házasok vagyunk, szerintem ez a normális.
Ui: ha pl.💩-os bugyikat teszel a többi szennyes közé, akkor az már kellemetlen és biztos szóvá tenném.
Mondjuk szerintem ritka igénytelen dolog "maszatos" bugyikat beletenni. A tesóm volt ilyen, és amúgy nem, nem jön ki a folt.
Ha összevérzed vagy sok a folyásod, akkor ALAP egy tisztasági betét, mert a folyás sem jön ki a bugyiból. Vagy áztasd be és mosd ki, mielőtt beteszed a szennyesbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!