Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apró meglepetések a barátomnak? Jól jönnének ötletek
Eszembe jutott egy, de nem tudom a pasik ehhez hogy állnak.
Pl:
- én csinálom a fürdővizet és jó habos, színes, rózsaszirmos fürdő pezsgővel
Semmi alkalom, szimpla meglepetés lenne
Hát szerintem azért nem minden pasi ennyire egyszerű, hogy szopás/kézimunka és helló...
Az én párom speciel örül egy masszázsnak, vagy annak, ha csinálok valami sütit/nasit, hozok valami apróságot a boltból, amit szeret.
Dehogynem, látod, a reggeli pállott farkát akarja más szájába dugni. Ez mindegyik álma.
Örül a párod azoknak, amiket csinálsz, persze. De a szexnek örül a legjobban.
mondjuk azert eleg lehangolo belegondolni, hogy a legtobb embernek a szex meg a szopas ilyen ajandekszamba megy, amikor termeszetes dolgok es alapbol csinaljak oket egy normalis parkapcsolatban, nem ‘ajandekkent’ adjak. en amugyis sokmindent megteszek a pasimnak (forditva is igaz) es gyakran van szex is, tehat ezek nem olyan kulonleges dolgok, hogy csak erre legyen kielezve.
te ismered a pasid, az enyemmel mi pl imadjuk a mindenfele erdekes furdobombakat meg extra habfurdoket, tehat o tuti ertekelne, bar a rozsaszirmot kihagynam, az meg nekem nokent is nagyon nyalas. amugy a kozos furdozesbol siman lehet szex is, szoval a ketto nem zarja ki egymast.
Nekem is ponta jutott eszembe, mint az utolsónak.
Én is szeretem a szexet, nálunk az nem ajándék, hanem alap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!