Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyitott házasságot, hogyan hozzam fel?
Minden fantsztikusan működik csak épp a szex szar... oké.
Egyéb kérdés?
Ha az én férjem hozná fel, mint "megoldást", másnap elválnék tőle.
Én felhoztam férjemnek, elég sok gondunk is volt szexuális téren, de ő nem az a típus aki ebbe belemenne.
Egy időben válni akartam, mert tarthatatlan volt az az állapot, erre azt mondta hogy ha más kell, menjek csak ő ne tudja meg, de elvalni nem fog, oldjuk meg ezt a dolgot.
Mentem, azóta itthon sokkal nyugodtabbak a dolgok.
"Sokaknál még az említése is váláshoz vezethet."
A valóságban az emberek nem szoktak olyan hirtelen véget vetni a házasságuknak, mint ahogy azt a helyzetbe magukat beleképzelő GYK-s válaszadók állítják.
15.: Embere válogatja, neveltetéstől is függ. Ha pl. templomba járó hívő, akkor erre nagyobb az esély. Igaz, azoknak a válás is tiltott,de ha nem bigott, szinte tuti, hogy válni fog.
Liberálisabb körben élőknél meg lehet, hogy pozitív fogadtatásra talál az ötlet.
"Embere válogatja, neveltetéstől is függ. Ha pl. templomba járó hívő, akkor erre nagyobb az esély."
Á, ők válnak a legnehezebben. A megoldhatatlant is megpróbálják megoldani, csak válás ne legyen, mert az egyház is csak a legvégső esetben ismeri el, és a környezetük is teljesen megveti őket.
Ti milyen valláshoz tartoztok?
Református egyháznál elismerik a válást és lehet újra házasodni.
#18 A katolikus egyház viszont nem ismeri el a válást, és idehaza háromszor-négyszer annyi a katolikus, mint a református.
Mellesleg református körökben sem úgy megy, hogy mondott valami hülyeséget a házastársam, úgyhogy rohanok is válni.
Vallás ide vagy oda, ha valaki szereti a párját, nem szívesen kockáztatja meg azt, hogy egy ilyen ötlet miatt elveszítse őt.
A nem válást csak a bigottak gyakorolják. A mérsékelten vallásosak ugyanolyan arányban válnak manapság, mint a nem hívők. Több hívő ismerősöm volt, aki elvált volt. Az egyikük még bigott is, őt elhagyta a férje, tehát nem az ő döntése volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!