Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyitott házasságot, hogyan hozzam fel?
Te mit szólnál, ha a férjed állna oda ilyen kérdéssel?
Neked oké lenne? Nem éreznéd magad elárulva, megalázva, értéktelennek, ha pl.: a férjed nyitott kapcsolat révén eljárogatna? A házasság egymás iránti tiszteletről, elfogadásról, szeretetről. Akivel így érzel, azzal a legjobb a szex. Mond el neki, hogy mit szeretnél az ágyban. Évek után a megszokásos szex, vagy a kevés szex minden házasságban ott van, csak nem beszélnek erről. Ne a futó kalandoktól várj megoldást. Ezt úgy írom, hogy elég sok férfit elfogyasztottam mielőtt megismertem a férjem.
Legfontosabb a kölcsönösség. Lehet, hogy tetszeni fog neki az ötlet, mert a férfiak szeretik a változatosságot.
HA kölcsönösen akarjátok, működni fog.
Változatosságot lehet hozni a kapcsolatba új partner nélkül.
Múlt hétvégén egy szexi fehérnemű szettben léptem meg a férjem. Mondanom sem kell oda és vissza volt érte. Idővel ehhez parókát fogok adni, hogy még izgalmasabb legyen.
Ki lehet próbálni szerepjátékot, felnőtt társast. El tudtok menni swinger klubba. Lehet ez is elég lenne.
Am a 2-es válasz jó. Talán Járai Máté és Kira ilyen nyitott. :)
Jöhetnek a lepontozások, de nekünk a házasságunkat mentette meg, majd javította fel a nyitott házasság vagy legalábbis annak "szellemisége".
Olyan a kapcsolatunk azóta, mint még soha.
DE nem ajánlom mindenkinek. És főleg nem akárhogy.
Mi nagyon komoly szabályokat fektettünk le. Nincs össze vissza akárkivel, akármikor, és még rengeteg dolog van, amit betartunk.
Így működhet, és azt is tudjuk már most, hogy nem is fog örökké tartani ez az állapot.
De csak akkor működik, ha mindkét fél akarja.
Jah, nálunk speciális a helyzet kissé, mert elsősorban NEM testi dolgokat jelent a nyitottság! Leginkább egymással vagyunk csak együtt "úgy".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!