Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Melyiket választanád?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiket választanád?

Figyelt kérdés

1.Szerető férj akit szeretsz, imádsz de a családjával soha az életbe nem fogsz kijönni.

2.Kevésbé szerethető férj, de a családja egy álom és úgy érzed tökéletesen belepasszolsz.

3. Sablonos, átlagos férj kb 0 családi hátérrel.

aug. 23. 17:54
A kérdező szavazást indított:
1
2
3
18 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
A harmadik tűnik a legjobb opciónak a felsoroltak közül.
aug. 23. 18:10
 2/6 anonim ***** válasza:
62%

Egyiket se. Illetve az elsőt akkor ha nem akarnánk gyereket. Mert rohadtul nem mindegy kik a gyerekem apai nagyszülei és egyéb közeli rokonai (férjem testvérei), akik jogot formálnak a kapcsolattartásra. Gyerek nélkül lesz.rnám a hülye rokonokat, távol tartanám magam tőlük és kész.

Kétszer házasodtam, a második házasságomban élek, az elsőből és a mostaniból is van egy-egy fiam. Sajnos a nagyobbik fiam nagyszülei már nem élnek de nagyon szerettem őket (de a gyerek születésekor csak az anyósom volt már életben), a kisebbik fiam nagyszülei viszont élnek, 70 alattiak, és nagyon szeretem őket.

aug. 23. 18:19
 3/6 anonim ***** válasza:
A három közül inkább a 3., hacsak az 1. nem szakítja meg a családjával a kapcsolatot azért, hogy engem védjen (láttam, apám hogy védte anyám ellenében a g..i undorító személyiségű anyját... kösz, én ezt inkább kihagyom).
aug. 23. 18:28
 4/6 anonim ***** válasza:

1es

Miert kellene a csaladjaval talakoznom meg jopofizni? Nekem eleg h a parom szuper a csaladja nem erdekel. Majd megy egyedul.

aug. 23. 19:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Az 1. semmiképpen sem. Mégegyszer olyan kapcsolatot ahol nem jövök ki a párom családjával, kizárt.

Ha nagyon választani kell, akkor a 3.

De igazából egyik sem, mert ha nem szeretem, imádom a férjemet, nekem úgy nem megy.

aug. 23. 20:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem az 1-es van. A párom sem jön ki a családjával, úgyhogy évente 2x meglátogatjuk őket és kész. Nem sok vizet zavarnak. A férfival kell együtt élni, nem a családjával.
aug. 24. 01:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!