Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek lettek striái és szoptatott is mikor érezte magát újra szexinek és mert felvenni szexi fehérneműt?
Nekem elég sok striám lett. Mindegyik az első trimeszter végére. A kicsi 10 hónapja anyatejes és kezdenek lógni a melleim.
Van még rajtam egy kis felesleg, de szerintem nem vészes.
Kicsit nehezen fogadom el ezeket a változásokat. Más is volt ezzel így? Hogy alakultak nálatok a dolgok?
"Mindegyik az első trimeszter végére."
Első trimeszter végére, hogy sikerült összeszedned striákat?
Én még nem szültem, de a tinédzserkor csodákat művelt. A combom, a mellem és néhol a vádlim is striás, bár mostanra szép bőrszínűek.
Ne helyezz rá nagy hangsúlyt, sokakanak van.
Valamilyen szintig még évek után is zavaró.
De a ferjem szerint, számára én vagyok a legszebb nő a világon. Igy nem gondolkodok, hogy felvegyek e barmilyen szexi feherneműt, hiszen neki tetszem. Kombináld combfixel ha tetszik neki.
Két gyerekünk van de a szexuális életünk nagyon jól működik. Add önmagad.
Nekem is vannak striaim a combomon,hasamon,pedig nem is szültem. Világ életemben ingadozott a súlyom, leginkább túlsúlyos voltam persze sajnos és sokszor túl gyorsan akartam lefogyni, bőröm nemigazan tudta tartani az iramot. Most viszont évek óta "lassan" dietazok,súlyzós edzéssel. Szépen lement a súly is és a striak meg kb észrevehetetlenek. Engem ez sosem zavart,inkább a súlyom.
Te meg egy csodalatos dolog miatt szerezted ezeket a csikokat,abszolút semmi okod utalni őket,vagy a testedet miatta.:) majd szépen lassan halvanyulnak neked is,nem kell siettetni. Nyugodtan merd felvenni addig is,amit szeretnél. a magabiztosság és a kisugarzas úgyis ragyogova tesz minket, nőket,hidd el. Szerintem sokkal jobban szeretik a férfiak is,ha magabiztosan fel mered vállalni,amilyen vagy,mintha valaki bomba testtel,de szégyenlős.:)
A striák engem nem zavarnak, bár elismerem, hogy a hasamon nincs sok, 4-5 csík max, a mellemen meg viszonylag hamar elhalványultak, emlékszem olyan 2-3 hónapos korában néztem, hogy bakker olyan vagyok, mint valami autós térkép, sötétlila csíkok a bőrömön, a bőröm alatt meg full sötétkék erek, ahogy próbálják megtámogatni a hirtelen nagy terhelést :D 1 éves korára már nem látszott ebből semmi. Combomon-fenekemen meg szerintem kb kamaszkorom óta vannak, azok sem zavartak sosem.
Szexi fehérneműben nem gondolkodom, 4 éve szoptatok gyakorlatilag szünet nélkül, azóta már a második gyerek is lassan 2 éves lesz, a melleim kritikán aluliak, egyik így lóg, a másik úgy, az egyik kb 20%-al nagyobb, mint a másik, az egyik erre "néz", a másik arra, szóval meh. De a mell az csak egy eleme a soknak, amitől nőnek érzem magam, amitől vonzónak látom magam. Elismerem, sokszor az is elég, ha sikerül borotválkoznom, kiszednem a szemöldököm és hajat is mosnom egy alkalom alatt, na akkor aztán tényleg úgy látom, hogy egy fullos csaj vagyok, de hát ez khm, lehet csak a lecsökkent elvárások miatt van :D :D :D De viccet félretéve, nekem a testsúlyomtól sokkal inkább függ az, hogy mennyire látom vonzónak meg szexinek magam, mint a mellemtől vagy a striáimtól. A striás meg felemás cickókat amúgy is eltakarja egy csipkecsoda, szóval az pont nem lenne szempont abban, hogy hogyan érzem magam, az viszont már zavaró lenne számomra, hogy még mindig terhesnek nézek ki vagy hogy a hasam előrébb ér, mint a mellem vagy hasonló. Vékony vagyok alapvetően, de ingadozik a súlyom, és bizony vannak pillanatok, amikor belenézek a tükörbe és elborzadok. Máskor meg pont ilyen "jóhajnapom" van, és akkor meg magasról teszek mindenre, és bármilyen szexi fehérneműt felhúznék, biztos levenném a férjem a lábáról. Már ha lenne szexi fehérneműm, mert megmondom őszintén, még gyerekek előtt sem hordtam ilyesmit. Mindig is kicsit feleslegesnek tartottam, hiszen akció közben úgyis lekerül, előtte meg nevetségesnek érezném hastáncot lejteni benne úgy, hogy nem tudok semmilyen módon sem táncolni :D A simogatáshoz, bújáshoz, csókokhoz meg tökmindegy, hogy milyen szerelésben vagy, a lényeg így is-úgy is ugyanaz alatta. Ez a gondolat striával és babával és lógós mellekkel is ugyanúgy megállja a helyét, egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!