Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak szeretitek ha a pártok szexi fehérneműt visel? Vagy mindegy milyen fehérnemű van rajta?
Egyáltalán nem mindegy!!! Egy szexi tanga nagyon sokat tud dobni a dolgokon, egy hozzáillő szexi melltartóval.
Az #1 egy begyöpösödött nő, akinek minden mindegy, mert szerinte minden férfi csak a vaginára gerjed, annak a látványra, így nem is gondol arra, hogy egy szexi fehérnemű mennyivel többet dob a hangulaton.
Nekem nem volt eddig olyan parom, akit a fehernemu inditott volna be. A testem inkabb. De igy legalabb meg tudtam sporolni egy csomo penzt, baromi draga egy minosegi fehernemu szett…
Nyilvan ferfikent valtozik, kinek mi tetszik vagy mi nem.
"Férfiak szeretitek ha a pártok szexi fehérneműt visel? Vagy mindegy milyen fehérnemű van rajta?"
Szexi jelentése: szexuális vonzalmat, izgalmat keltő. Szóval ki ne szeretne szexi fehérneműt látni a párján? Másrészt persze jó esetben a testedet is szexinek tartja, szóval fehérneműtől függetlenül is lesz szex, de azért igencsak meg tudja fűszerezni a dolgokat egy jól eltalált szexi öltözék.
Ma láttam egy túlsúlyos miss röfit, na azon minden úgy állna, mint tehénen a gatya. Ha gurulva közlekedne, fel se tűnne.
Szexi ruha, csak szexi testre való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!