Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak szeretitek ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak szeretitek ha a pártok szexi fehérneműt visel? Vagy mindegy milyen fehérnemű van rajta?

Figyelt kérdés

aug. 5. 22:06
 1/10 anonim ***** válasza:
38%
A férfiaknak mindegy, csak kerüljön le az a fránya bugyi!
aug. 5. 22:09
 2/10 anonim ***** válasza:
58%

Egyáltalán nem mindegy!!! Egy szexi tanga nagyon sokat tud dobni a dolgokon, egy hozzáillő szexi melltartóval.

Az #1 egy begyöpösödött nő, akinek minden mindegy, mert szerinte minden férfi csak a vaginára gerjed, annak a látványra, így nem is gondol arra, hogy egy szexi fehérnemű mennyivel többet dob a hangulaton.

aug. 5. 22:16
 3/10 anonim ***** válasza:
72%
a nagyibugyi nem túl vonzó...
aug. 5. 22:16
 4/10 anonim ***** válasza:
42%
A pasiknak maga a tudat jön be, hogy a nő neki vette fel a szexi fehérneműt, neki akar tetszeni.
aug. 5. 22:23
 5/10 anonim ***** válasza:
55%

Nekem nem volt eddig olyan parom, akit a fehernemu inditott volna be. A testem inkabb. De igy legalabb meg tudtam sporolni egy csomo penzt, baromi draga egy minosegi fehernemu szett…

Nyilvan ferfikent valtozik, kinek mi tetszik vagy mi nem.

aug. 5. 23:11
 6/10 anonim ***** válasza:
Mindegy
aug. 5. 23:38
 7/10 anonim ***** válasza:
49%

"Férfiak szeretitek ha a pártok szexi fehérneműt visel? Vagy mindegy milyen fehérnemű van rajta?"

Szexi jelentése: szexuális vonzalmat, izgalmat keltő. Szóval ki ne szeretne szexi fehérneműt látni a párján? Másrészt persze jó esetben a testedet is szexinek tartja, szóval fehérneműtől függetlenül is lesz szex, de azért igencsak meg tudja fűszerezni a dolgokat egy jól eltalált szexi öltözék.

aug. 6. 02:54
 8/10 anonim ***** válasza:
52%
Meg vegyük hozzá, hogy bizonyos esetben kiábrándító is tud lenni a fehérnemű - az egy dolog, ha előnytelenül áll (bár nyilván kevésbé hozza meg a hangulatot), de ha például szakadt, foltos, stb. - gondolom, a pasidon sem szívesen látsz ilyen állapotú alsóneműt.
aug. 6. 02:56
 9/10 anonim ***** válasza:
34%

Ma láttam egy túlsúlyos miss röfit, na azon minden úgy állna, mint tehénen a gatya. Ha gurulva közlekedne, fel se tűnne.

Szexi ruha, csak szexi testre való.

aug. 6. 05:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Lehetőleg ne nagymamás pamutbugyi legyen.Szeretem a csipkéset,a színe igazából mindegy,vagy pl.voltam egy nővel,hálós,áttetsző bugyija volt,az is nagyon tetszett.
aug. 8. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!