Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akár valamit a lánytól?
Szerencsére nem én vagyok a nő.
Van egy nő, hívom Annának (25 éves, diplomás). Pár év járás után összeházasodott a palijával, és rövidesen születtek is ikrei. Anna azonban a szülés után rengeteget foglalkozott a babákkal, és egyáltalán nem teljesítette a "házastársi kötelességét". Emiatt a palija pár hónap után lelépett, konkrétan az egyik napról a másikra. A nő ott maradt a két kisbabával, amikor az apja infarktust kapott és meghalt, majd rá pár héttel rá a teljesen depressziós anyja meg eltörte a lábát, amikor lezuhant egy lépcsőn. Ő(k) Annával egy házban (ikerház) laknak.
Annának viszont volt egy fiú barátja általános iskolából (osztalytársak voltak), akivel aztán tartotta a kapcsolatot, pár hetente találkoztak, bármi problémájuk volt, meg tudták egymással osztani, de Anna férje miatt semmi nem volt köztünk. Viszont általános iskolában még voltak egymás iránt vonzalmaik, de annyira félősek voltak, hogy egy két csóknál nem lett köztük több. Viszont a fiú elkezdett eljárni majdnem minden nap munka után segíteni Annának. Pár hónap után felajánlotta, hogy odaköltözik szívesen. Akar kapcsolatot a lánytól? Vagy csak szívességből teszi?
Anna Chad-ezett, rafazott, es a srac pedig belehelyezi magat a beta luzer szerepbe, akit Anna friendzone-tolteleknek hasznalt evtizedekig.
Ha a sracnak lenne kis onbecsulese, nem segitene, igy Anna megtanulna, hogy a rossz donteseinek kovetkezmenyei vannak.
40F incel
“Anna férje miatt semmi nem volt köztünk. ”
Köztünk. 😁
Itt látszik,hogy diplomával nem jár együtt automatikusan a józan ész.
25 évesen már elvált és 2 gyereke is van, hát gratulálok hozzá.
Anna nagy játékos
Nevezzük az új fiút, aki oda költözne Pálnak,mert egy igazi Pali.
Remélem én soha nem leszek akkora Palimadár,hogy így behálózzon egy nő.
Nekem ez a Pali...kb egy töketlen lúzernek látszik.
Oda költözik?? Rabszolgának önkéntesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!