Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek mindenki szerelemb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mindenki szerelemből házasodik?

Figyelt kérdés
Vagy van aki úgy van vele, hogy talált valakit aki megfelel, nem szerelmes de jobb a semminél?

aug. 5. 09:03
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

30. Te meg egy címeres barom vagy. Nem hogy sosem fog szeretni téged, megcsókolni szerelemből, de szex sem lesz soha. Miért? Mert te is írtad, neki időpocsékolás. Csak szánni tudlak téged! Jó nagy marha vagy!

Velem ilyen férfi kezdene, ez perc után kidobnám, mint macskát szarni! Gondolom nem volt más lehetőség.. és eléggé leadtad a szintet.

24/N

aug. 11. 12:17
 32/32 anonim ***** válasza:
34%

31. Így van, nem volt más, és jelenleg sincs. Ti nők válogathattok, mi nem. Vagyis én nem, ahhoz nem néztem ki sosem elég jól. Az hogy emberileg, egzisztenciálisan jobb vagyok mint a magyar átlag, azzal még sosem voltam kisegítve. A párkapcsolat alapja a szexuális vonzalom. Na felém ilyenje még nőnek nem volt. Akkor maradtam volna egyedül?

Ha én is mint ti nők azzal szembesülnék hogy naponta 5-en érdeklődnének utánam, akkor én is válogatnék, meg kibacnám aki nem megfelelő. Ennek hiányában az van aki jut. Vagyis ez sem igaz, aki engem kiválasztott.

Ez nem az a mese, ahol előbb-utóbb happy end a történet vége kötelezően.

aug. 11. 13:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!