Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mindenki szerelemből házasodik?
Érdekházasság is létezik.
aug. 5. 09:05
Sokan kötnek kompromisszumot.
De a szerelem sem garancia semmire, mert elmúlhat közben.
aug. 5. 09:05
Ó dehogy, akkor nem lenne ennyi válás ilyen gyorsan.
aug. 5. 09:14
A valasok szama ugyanannyi a szerelmi es nem szerelmi hazassagoknal sot a vallasiaknal is. A ciganyok nem szoktak valni vagy ritkabban mondjuk ok sokszor nem is hazasodnak.
aug. 5. 09:39
Én sem szerelemből házasodtam, és már 23 éve együtt vagyunk. Külsőre nagyon tetszett/tetszik, rengeteg dologban azonos a véleményünk, racionális, jó a pénzügyekben. A kompromisszum nálam az volt, hogy nem tudja magát olyan szinten elengedni, annyira nem érzelmes, bújós.
Körülöttem akik "fullos" nőket "választottak", már réges-régen szétmentek vagy elváltak. Én észközpontú vagyok, nekem a biztonságos élet, család, érzelmi stabilitás jóval fontosabb mint bármi más.
aug. 5. 09:40
Nem, de most ezt elég nehéz is mérni. Igazából a kutatások alapján, ha semmi vonzalom nincs két ember közt, akkor semmi értelme házasodni, mert kínszenvedés lesz, de ha már egy alapszintű megvan, arra lehet építeni tudatosan is, nem feltétlenül kell óriási szerelem.
aug. 5. 09:45
Szerintem akik csak szerelembol(vagy amit annak veltek) hazasodtak, ott hamar tonkremegy, nem lesz elethosszig tarto a hazassag.
Fontos, hogy az ember logikusan is azt a part valassza, akit erzelmi alapon: tehat akivel egeszsegesen kapcsolodhat, egyforma vagy hasonlo az ertekrend, osszeillenek. Ha ez is meg van es az erzelmek is, na azok a hazassagok tartanak orokke, de sajnos ilyet eddig ritkan lattam. Valaki vagy csak az eszere vagy csak az erzelmeire hallgat, a ketto kozott nehez megtalalni az egyensulyt, de nem lehetetlen.
aug. 5. 09:52
Sajnos nem. Mi megy ezekben a hazasogakban a legtobbet , na mi? Persze hogy a vita.. a kozos hitel meg ha van gyerek azt tartja ossze oket meg esetleg amikor a ferfi jobban keres.. vannak akik szerelmbol hazasodnak de kevesnel tart ki a lang sokaig.. ki a hibas ilyenkor? Az a ket ember aki nem tud kommunikalni egymassal es megbeszelni a gondjaikat a sajat igazuk aran.. manapsag a nok is minden boktol izgalomba jonnel ha a parjuknal jobb ferfi kornyekezi meg oket.. konnyen felre mennek az emberek . A hazugsag belulrol emeszti fel az embert szep lassan aztan ki eg mint a villany korte.
aug. 5. 09:59
Inkább a legtöbben nem szerelemből házasodnak, de legalábbis az egyik fele a kapcsolatnak csak áltatja magát azzal, hogy a másik szereti. A legtöbb házasság a környezetemben ilyen.
aug. 5. 10:11
9. Én is ezt látom, főleg amikor az egyik fél ránézésre is totál passzív, addig a másik mindenhol azt bizonygatja kifelé, hogy az ő kapcsolatuk mennyire bensőséges, és mennyire tökéletes. Ezzel csak önmagát akarja áltatni.
aug. 5. 10:19
Kapcsolódó kérdések: