Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mindenki szerelemből házasodik?
Figyelt kérdés
Vagy van aki úgy van vele, hogy talált valakit aki megfelel, nem szerelmes de jobb a semminél?aug. 5. 09:03
22/32 anonim válasza:
Manapsag csak felszines dolgok miatt hazasodnak . Pl pozicio, vagyon, kereset, ingatlan .. minden no versenyezni akar azzal hogy az ove a legnagyobb fonyeremeny.
23/32 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy mindenki szerelemből házasodik. A feleségem speciel nem volt szerelmes belém, ez nem is volt titok. Szeret és szeretett az első pillanattól fogva, de nem azzal a hű de elolvadok vad rózsászín ködös, pillangók a gyomromban típusú szerelemmel. De én ezt nem is bántam, én sem vagyok ilyen típus, amk így tudna szeretni. Erre mondják, hogy aromantikus? Nemtudom. Tisztában voltam maximálisan a helyzettel és ő is. Viszont sokkal fontosabb volt neki az, amit meglátott bennem, hogy maximálisan megbízható, jó társ és hűséges típus vagyok és jó apa jelölt.
Ez bejött neki, 20 éve együtt vagyunk és vannak gyermekeink.
24/32 anonim válasza:
Nem valószínű, bár szerelem nélkül semmi értelme. kb garantált, hogy langyos fos lesz az egész, nem egy boldog házasság. Mi szerelemből házasodtunk. Másképp nem mentem volna bele.
25/32 anonim válasza:
24. Végre valaki! Annyira ritka, de nagyon örülök nektek!
26/32 anonim válasza:
Belém se szerelmes a feleségem, aztán mi van? Még mindig jobb mint egyedül. Szerelem? Ugyan már, az nem jár mindenkinek, a szerelem nem fog kötelezően felbukkanni. Lehet hogy sosem. Lehet dönteni. Nem igazán vagyok az a fajta akibe szerelmes tudna lenni egy nő, így mire vártam volna?
27/32 anonim válasza:
26. Te dolgod, ha ennyivel megelégszel, más attól még nem szorul rá, hogy leljebb adja az igényeit.
28/32 anonim válasza:
26. Legalabb meg csal vagy elhagy majd..
29/32 anonim válasza:
28. Előbb utóbb szerelmes lesz másba és lelép.
30/32 anonim válasza:
29. Van akinek nem kell a szerelem. Pl. az én feleségemet sem jellemzi az érzelem, neki a mindennapos stabilitás kell. Bármilyen férfi jöhetne, sosem rúgná fel a jelenlegi életét. A szex meg sosem érdekelte, neki az inkább egy felesleges időpazarlás. Szóval nem jön másik férfi, nem jön a szerelem. 😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!