Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy család elmegy együtt nyaralni és jól érezték magukat, abból következik, hogy rendben is van a férj, feleség házassága?
Nem ez a helyzet amire gondoltok, amit itt írtatok.
A következő:
Én a feleség vagyok, és a kiszemeltemnek(aki még nem a szeretőm) mondtam ezt amikor rákérdezett a nyaralásra,de csak utólag gondoltam, higy nem kellett volna ezt mondanom, mert akkor nem fog lépni, mert azt hiszi minden ok, pedig az utóbbi időben voltak flörtök.
És mi van ha azért nem lép mert házas vagy és ezt tiszteletben tartja?
Én pont ebben vagyok.
27: én úgy érzékelem, hogy közeledik, de nagyon óvatosan.
Flörtöltünk is. Szerintem csak idő kell, én is csaj nagyon apránként csöpögtetem a jeleket. Ráadásul idősebb is nem kicsit.
Ezt te érzed.
Valamennyire én is közeledem de a határt megtartom,plusz én pl úgy vagyok vele h ez csak flört.
A lényeg, csak mert flörtölsz az nem jelenti a másiknál azt h te biztosan többet is akarsz tőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!