Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hány éves kortól ciki ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves kortól ciki ha egy nő nincs férjnél?

Figyelt kérdés

2024. jún. 27. 11:06
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
13%

A kérdésre válaszolva: nőknek 35.

Férfiaknál 40 évesen ciki, ha nincs felesége.

2024. jún. 27. 14:18
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanmár. Ez már nem az a világ ahol ez ciki lenne. Vagy akkor ha valaki elvált, egyedülálló szülő az is ciki?

Ez régen volt csak így, több 10 évvel ezelőtt. Manapság már inkább pont az a baj, hogy elveszti ez az egész dolog a szépségét. Boldog, boldogtalan összeházasodik, gyereket szül, majd elvál mintha mi sem történt volna. Van olyan ismerösöm aki kétszer ment férjhez meg van 3 gyereke, 3 apától. És most ismét válófélben van. Ez se sokkal jobb, akkor inkább ne házasodjak meg sose. 😀

2024. jún. 27. 15:06
 23/28 A kérdező kommentje:

Azta! Persze tudom, igazatok van mindenben.

Köszi a válaszokat. :)

2024. jún. 27. 15:13
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus: sem a nőre-, sem a férfira vonatkozóan nincs ilyen törvény-rendelet, ami ezt megszabná.

Max. a társadalmi törvényszék pofázik mindig h*eségeket.

2024. jún. 27. 18:27
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Én 25 éves korom óta vagyok házas, így írom, hogy ilyen nincs, hogy x éves korban ciki ha nincs férjnél egy nő. Alapból nem mindenki akar házasodni. Az a ciki inkább mikor ilyen múltszázadban ragadt valaki pánikol és 20 évesen férjhez megy, majd mire 30 lesz már rég elvált mert szarul választott, nem gondolta át kivel köti össze az életét.

Utoljára akit ismertem és így gondolkodott, a nagyanyám volt aki pampogott mikor 23 voltam, hogy vénlány vagyok mert nincs férjem, érted, 23 évesen.?????😂 Amúgy pont meghalt és már nem élte meg😔🖤, hogy 24 évesen ráleltem életem párjára.

Nem tudom mit szólt volna ahhoz, hogy a nővérem pl azóta sem házas ( 42 évesen), egyszerűen mert nem akar az lenni, sőt, párt sem akar. Ilyen is van. Mindenki úgy él ahogy neki jó.

38/N

2024. jún. 27. 21:27
 26/28 anonim ***** válasza:
50%
30
2024. jún. 28. 20:18
 27/28 anonim ***** válasza:
70%

Nincs ilyen. Soha nem ciki. Mondom ezt úgy hogy először 26, másodszor 42 évesen mentem férjhez. De nagyon utáltam és rohadtul szánalmasnak tartottam a férjhezmenetelt és a szülést propagálókat annyira fiatalon, amikből kijutott bőven mivel húszéves korom óta voltam együtt az első férjemmel és eléggé követelték az esküvőt már egy-két év elteltével, főleg az életüket elb.szó hasonló korú elváltak, gyerekkel meg pláne. Kb. "neked se legyen jobb" jeligére. Ezekkel nem kell foglalkozni.

32 évesen szültem az első gyerekem mert addig tanultam és dolgoztam, hiába voltam már férjnél.

2024. jún. 28. 20:48
 28/28 anonim ***** válasza:
Az a ciki, ha valaki azért házasodik, mert már ciki
2024. júl. 6. 21:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!