Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hány éves kortól ciki ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves kortól ciki ha egy nő nincs férjnél?

Figyelt kérdés

2024. jún. 27. 11:06
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
71%
azért ne tévesszen meg senkit sokan szültek a CSOK-ra
2024. jún. 27. 11:50
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

"Érzem le vagyok maradva, de nem szeretném ezeket a dolgokat."

De hogy lehetsz lemaradva, ha nem akarod ezeket?

2024. jún. 27. 11:51
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Mivel nem akarsz gyereket nem vagy lemaradva, ők más életet is élnek és fognak is.

Kb. 50 évesek lesznek mire a gyerek esetleg elköltözik vagy önállósodik.

Hamar eljön a 60 és ott állnak a tükör előtt öregen..

2024. jún. 27. 11:54
 14/28 anonim ***** válasza:
81%
#8 Ismerem az érzést, volt benne részem fiatal koromban. Ha egy darabig nem találkoztam valakivel, rögtön azt kérdezte, férjhez mentem-e már. Anyukámtól is folyton ezt kérdezgették. Álszent módon mondogatták, hogy jól teszem, közben meg lesajnáltak. Emiatt ugrottam bele felelőtlenül egy házasságba, amire egyikünk sem volt felkészülve. 4 év múlva elváltunk. 28 voltam, amikor megismertem a második férjemet, 33, mikor összeházasodtunk. Gyereket egyikünk sem akart, nem is lett.
2024. jún. 27. 12:03
 15/28 A kérdező kommentje:

#14: Köszi, hogy megosztottad a tapasztalatod.

Én múlt héten felhívtam a munkahelyem korábbi könyvelőjét egy infó miatt, jóban voltunk régebben. Egy éve nem beszéltünk. Kérdezte hogy vagyok, majd hogy "Történt veled valami jó dolog? Úgy gondolom megkérdezhetem, férjhez mentél-e már?"

Hát.. Indult a szégyenkezés, hogy nem. Gondoltam nem is akarok. Csak ugye ha ezt mondom mindenki elképed, mert ez az élet rendje.

2024. jún. 27. 12:21
 16/28 anonim ***** válasza:
81%

15, nem értem, hogy neked ez miért szégyen. Inkább az szégyellje magát, akinek az az élete eseménye, hogy hivatalosan magához vett egy pasast.

Az kéne, hogy elfogadd magad előtt is, hogy neked ezek nem kellenek. Nekem nincs se férjem, se gyerekem. De senki nem kérdezgeti, mert tudják, hogy leszarom az egész témát. Ne szégyenkezz amiatt, hogy úgy éled az életed, ahogy szeretnéd. Szerinted akik férjhez mennek, mind boldogok? Jó vicc.

2024. jún. 27. 12:25
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Én 35 vagyok, a legtöbb volt osztálytársam már családos. Van aki már elvált, gyerekeik vannak. Én meg bulizni járok, kirándulni, csavarogni. Nem érzem hogy bármiről is lemaradtam volna. 😅
2024. jún. 27. 12:35
 18/28 anonim ***** válasza:
80%

Ezt nem kell szégyellni. Nincs semmi, aminek meg kell felelni, csakis a saját elvárásaid. Erre a kérdésre egy egyszerű "nem" a válasz, és nem kell magyarázkodni. Mindegy, hogy nem akarsz, nem jön össze, vagy bármi is az oka, ahhoz senkinek semmi köze.

Nekem van egy jó párkapcsolatom 10+ éve, terveztünk 2 gyereket is. Amikor összejött az első, csak akkor házasodtunk meg. Nem is azért, mert társadalmi, vagy családi elvárás, hanem mert könnyebbek így az ügyintézések, meg nem akartunk apasági nyilatkozatot, meg ilyen ilyeneket. A kapcsolatunk a házasság nélkül is tökéletesen működik. - és igen, volt, aki azt hitte emiatt, hogy becsúszott a gyerek.

F.szság az egész. Sz.ard le. Nem gáz, és soha nem lesz az.

2024. jún. 27. 13:03
 19/28 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem cikinek nem ciki. Néha inkább szomorú, amikor látok egy két 40-50es nőt (ismerettségi körben) egyedül lenni, mikor egyértelműen látszik, hogy még mindig keresik az igazit.
2024. jún. 27. 13:09
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Én férfiként érzem ugyanezt, az egyetemi barátaim zöme családos és az életük csak ekörül forog. Van olyan is, aki mondjuk nem hagyta annyira el magát és sportol meg kijár néha társaságba, de a legtöbb csak otthon elvan, olyan is van, aki 30 kilót hízott. Nem irigylem az ők életük, persze bizonyára vannak pozitív oldalai is. Gyermekvállalással úgy vagyok, hogy alapvetően szeretném, de mindenről éppen nem tudnék lemondani és sokszor azt érzem ez az elvárás, hogy semmi énidőd, hobbid ne legyen, csak dolgozz és a gyerekeiddel foglalkozz. Azt meg, hogy lesz.rom és hagyom intézze az anya az egészet nem akarom, az tényleg nem fair.
2024. jún. 27. 13:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!