Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Érzem le vagyok maradva, de nem szeretném ezeket a dolgokat."
De hogy lehetsz lemaradva, ha nem akarod ezeket?
Mivel nem akarsz gyereket nem vagy lemaradva, ők más életet is élnek és fognak is.
Kb. 50 évesek lesznek mire a gyerek esetleg elköltözik vagy önállósodik.
Hamar eljön a 60 és ott állnak a tükör előtt öregen..
#14: Köszi, hogy megosztottad a tapasztalatod.
Én múlt héten felhívtam a munkahelyem korábbi könyvelőjét egy infó miatt, jóban voltunk régebben. Egy éve nem beszéltünk. Kérdezte hogy vagyok, majd hogy "Történt veled valami jó dolog? Úgy gondolom megkérdezhetem, férjhez mentél-e már?"
Hát.. Indult a szégyenkezés, hogy nem. Gondoltam nem is akarok. Csak ugye ha ezt mondom mindenki elképed, mert ez az élet rendje.
15, nem értem, hogy neked ez miért szégyen. Inkább az szégyellje magát, akinek az az élete eseménye, hogy hivatalosan magához vett egy pasast.
Az kéne, hogy elfogadd magad előtt is, hogy neked ezek nem kellenek. Nekem nincs se férjem, se gyerekem. De senki nem kérdezgeti, mert tudják, hogy leszarom az egész témát. Ne szégyenkezz amiatt, hogy úgy éled az életed, ahogy szeretnéd. Szerinted akik férjhez mennek, mind boldogok? Jó vicc.
Ezt nem kell szégyellni. Nincs semmi, aminek meg kell felelni, csakis a saját elvárásaid. Erre a kérdésre egy egyszerű "nem" a válasz, és nem kell magyarázkodni. Mindegy, hogy nem akarsz, nem jön össze, vagy bármi is az oka, ahhoz senkinek semmi köze.
Nekem van egy jó párkapcsolatom 10+ éve, terveztünk 2 gyereket is. Amikor összejött az első, csak akkor házasodtunk meg. Nem is azért, mert társadalmi, vagy családi elvárás, hanem mert könnyebbek így az ügyintézések, meg nem akartunk apasági nyilatkozatot, meg ilyen ilyeneket. A kapcsolatunk a házasság nélkül is tökéletesen működik. - és igen, volt, aki azt hitte emiatt, hogy becsúszott a gyerek.
F.szság az egész. Sz.ard le. Nem gáz, és soha nem lesz az.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!