Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan mászak ki ebből a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mászak ki ebből a helyzetből?

Figyelt kérdés

Már 14 éve vagyunk házasok és már sem a kapcsolat sem a szex nem olyan. Olvastam, néztem pár olyan cikket hogy kezdjek el újra udvarolni az asszonynak és akkor az sokat javít.

Hát vettem viragot, csokit. Bókoltam neki. Megsimogattam átöleltem. És most áll a bál, hogy biztos megcsaltam és ezert csinalom ezeket.

2 napja nem szól hozzám. Nem tudom mivel békitsem ki vagy magyarázzam el, hogy semmi ilyen nem volt amit hisz.

2024. jún. 27. 09:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%
Dikkmooooo ezek a nők, semmi nem jó nekik.
2024. jún. 27. 10:13
 2/11 Laylah ***** válasza:
100%
Csak mondd el, hogy neten olvastál pár tippet, hogyan lehetne jobbá tenni a kapcsolatotokat, azok alapján jártál el. Kedveskedni akartál, újra meghódítani őt.
2024. jún. 27. 10:53
 3/11 anonim ***** válasza:
8%
Szerintem másik bika is kezelgeti.
2024. jún. 27. 11:04
 4/11 anonim ***** válasza:
88%
Folyamatosan kellett volna bókolnod, csokit, virágot venned, nem akkor már, amikor már semmi sincs. Persze, hogy egyből arra gondol, hiszen eddig leszartad.
2024. jún. 27. 11:04
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
"2 napja nem szól hozzám. Nem tudom mivel békitsem ki vagy magyarázzam el, hogy semmi ilyen nem volt amit hisz." Mivel békítsd ki? A száddal. Ültesd le, mondd meg, hogy szeretnéd, ha végighallgatna és meséld el, amit leírtál. Mondd el neki, mit érzel problémának, amiért javítani szerettél volna és tartsatok egy mély beszélgetést. Valószínűleg nagyon rátok fér.
2024. jún. 27. 11:13
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

Itt nem te vagy a probléma, ez amit most csinál ez bűntudat nála, a feleséged hónapok, de lehet évek óta mással kefél és most, hogy kicsit nyitottál felé felébredtek benne a régi emlékek amik még a kapcsolat elején volt köztetek.

És ezt miden bizonnyal, ezt a közeledésedet elmesélte a szeretőjének, a szeretőnek meg rosszul esik, hogy már nem az a férfi vagy akit átvernek, meg akit ő simán túlszárnyal, hanem vetélytárs lettél a pasi szemében, ezért elkezdett vergődni a pasi a nejednek, hogy ezt a kedvességet csakis kizárólag azért csináltad mert biztos megcsaltad.

Itt a szerető mozgatja a szálakat. F

2024. jún. 27. 12:16
 7/11 anonim ***** válasza:
Mi történt végül? :)
2024. júl. 5. 23:16
 8/11 A kérdező kommentje:

Atkuldtem messengeren a cikkeket neki, hogy en csak javitani akartam a kapcsolaton.

Megnezte, aztan leultettem beszelni de megint veszekedes lett h csak kitalatam. 2 napig nem szolt hozzam megint.

Megint vettem viragot elvittem etterembe randizni. Most jobb de meg mindig ferde szemmel nez ram. Szex is volt az is jobb volt, jobban odafigyeltem ra. De nem akarom feladni mert fontos nekem o es a csaladom is. De meg kell kuzdenem h tenyleg elhigye.

Nem ertem a noket allandoan kaptam h unalmas vagyok semmi program udvarlas a szex sem jo mar nem akarja. Erre valtoztatok es meg en vagyok a hunyo.

2024. júl. 6. 08:15
 9/11 Laylah ***** válasza:
100%
Azért azt beláthatod, hogy ha a semmiből, szó nélkül akarsz mintaférj lenni, akkor az gyanús. De legalább hajlandó részt venni benne, szerintem tarts ki, menni fog. :)
2024. júl. 6. 11:30
 10/11 A kérdező kommentje:

A barátok is biztatnak

Köszönöm

2024. júl. 6. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!