Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Kinek kéne engednie?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek kéne engednie?

Figyelt kérdés

A ferjemmel minden evben (mar most 9 eve leszunk egyutt) ugyan oda jarunk nyaralni, egyszer juliusban egy hetet, majd augusztsban 4 napot toltunk a megszokott helyeken. Nagy reszet kiteszi a pihenesunknek a strandolas. 2 eve szuletett a lanyunk pont nyaron, igy akkor nyilvan nem mentunk sehova, tavaly viszont minden ugyan ugy volt mint elotte, csak mar 3man elveztuk. Most mikor megyunk, az első idopontnal 20 hetes terhes leszek, masiknal 24. Mondtam a ferjemnek, hogy en igy nyilvan nem fürödhetek, a meleget sem birom tul jol, nem szeretnek strandolni, raadasul a testem "mutogatni" sem szeretnem. Jelenleg meg csak picit latszik a hasam, de nekem megis a varandos testem tul intim ahoz,hogy en bikinkben maszkaljak. Raadasul tudom,hogy a kislanyom biztos allandoan hiv majd a medenncebe.

Na most a vita azon megy, hogy legalabb egy- egy napot marpedig en vallaljak be, es menjunk a strandra, mert en nem foszthatom meg oket ettol a mókátol. Belementem, vettem is egesz alakos fürdőruhat amiben szornyen erzem magam, es a siras folytogat ha csak belegondolok,hogy nekem azt felkell vennem, azt is tudom, hogy a kislany nem fogja erteni anya miert ul a fa alatt mikozben ő pancsolni akar, apa meg egyedul ezt az egesz napot ugy sem tudja vele vinni, de azt abban a pillanatban elvarna,hogy en ott görnyedjek a gyerekkel a medence közepen a gyerekkel mikozben ő pihen. A kislany nagy pancsolo, de kerdeztem az apjat, hogy miert nem talalunk ki mas programot amit esetleg mindenki elvez.. a gyerek szerintem meglesz a strand nelkul ha biztositunk neki mas élvezetet.. valasz..nekem ezt bekell vallani ennyi.

Kerdem en..külső szemmel en vagyok a hisztis, aki önző, vagy a ferjem ? :)

2024. jún. 26. 23:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miért kell olyat erőltetni, amit a másik nem akar.
2024. jún. 29. 11:38
 12/13 anonim ***** válasza:

Férfi szemmel elég gáz. Sosem értettem azokat a párokat, akik akár a 4 hónapos gyereküket is képesek voltak 4-5 órás autóútnak meg 35 foknak kitenni, csak mert megszokták, hogy ők minden évben kirándulnak (ráadásul mindig abban az országban).

Ha a férjed az első gyereknél kibírt 1 évet, akkor most is kibírna. Miért nem mentek valami szomszédos országba, vagy országon belül. Most is kibírná, hogy 1 év kimaradt.

Covid alatt is kibírta?

2024. júl. 6. 21:40
 13/13 A kérdező kommentje:
Lehet felreertheto voltam, de nem masik orszagba megyunk, hanem egy kb 3 orara levő masik varosba.
2024. júl. 6. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!