Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szexmentes házasság tényleg ilyen gyakori?
Amíg élt a férjem, nálunk is ez így volt.
Egy alkalommal már nem bírtam magamban tartani és megkérdeztem tőle, hogy mi miért nem szexelünk egymással?
Esetleg valami baja velem van? Ha igen, mondja meg. Elvégre házasok vagyunk és azért is mentem hozzá feleségül, mert szexuálisan is vonzódtam hozzá.
Azt felelte, a bipoláris depressziója az, ami gyakran gátolja őt, amikor a depressziós időszakban van, olyankor az ágyból sincs kedve felkászálódni, nem hogy bármit csinálni (pl. szexelni).
Az már más kérdés, hogy ráadásul alkoholizált is, ezt nem vallotta be, de amikor részeg volt, nem volt kedvem hozzábújni és alapból semmit nem is lehetett volna mit kezdeni vele, mert elkábult az italtól és se látott, se hallott.
Amikor józan volt, akkor kérdeztem rá, miért van köztünk szexmentesség már hosszú ideje.
Amúgy azt mondta, a kevés közös korábbi szexélményeink alapján, hogy én jobb vagyok az ágyban, mint az előző felesége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!