Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a házasságok is szexmentessé tudnak válni, ahol kezdetben megvan az összhang és hasonlóak az igények?
Sajnos igen.
15 éve vagyunk házasok,és 10 éve kezdődött, hogy ritkulni kezdett a szex és mára már nullára csökkent.
Jól kijövünk egymással a feleségemmel és összhangban, harmóniában élünk, de a részéről kihunyt az érdeklődés irántam.
Nagyon nehezen tudtam elfogadni a tényt, de ennek ellenére szeretem és nem válnék el tőle.
Azt nem állítom, hogy nem hiányzik a szex, de ha veszekednék és hisztiznék érte, azzal sem jutnék előrébb.
De, hogy megértsd kedves olvasó, mielőtt támadásba lendülnél, mert itt a, GYK-n ez nagyon divat,
Ne ítélj meg, amíg nem jártad az én utamat, és nem jártál az én cipőmben.
A feleségemmel nagyon sok rossz mindenen mentünk keresztül, amit nem kívánok senkinek és, mindenben mellettem állt, kitartott mellettem.
És in is ugyanúgy kitartottam mellette sok rosszban.
Úgyhogy van miért hűségesnek maradnom hozzá a szex mentes házasságban is.
Köszönöm a válaszod, pontosan ilyen valódi életszerű példákra voltam kíváncsi. Én még házasság előtt álló fiatal vagyok és ez érdekelne hogyan lehet az ilyesmit valahogy megelőzni, de úgy tűnik ez két emberen múlik. Ha egyik is elengedi ezt a dolgot, akkor sajnos vége, nincs megállás.
Sajnos bárki bármit mond, nem tudod megelőzni! Két ember van a képletben, ez pedig nagyon bonyolítja a helyzetet.
Egyébként mindennek az az alapja, hogy te milyen vagy és a párod milyen. Vannak akiknek a szex a legfontosabb, nem számít a veszekedés, az anyagi és lelki problémák, csak az orgazmus a fontos. Van akinél egy hapci a vacsoránál, és két hétig nincs szex. A párválasztás sem igazán választás, hanem próbálkozás. Ha van sok pénzed, választhatsz autót, lakást, ruhàt. Párt akkor választhatsz ha bőven fel vagy szerelkezve vonzó tulajdonságokkal. Nem sok ember mondhatja el magáról azt, hogy 10-15 nő/férfi közül választom ki a legjobbat. Ismerkedsz, próbálkozol, majd tolerálsz. Ez a tolerancia lesz az alapja egy tartós kapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!