Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a házasságok is szexmentessé tudnak válni, ahol kezdetben megvan az összhang és hasonlóak az igények?
A kémia nem minden, de nagyon sokban segít. Tartósabb a házasság.
Persze nem mindenhol, mert az nem minden, de segít
Ha csak arra, akkor persze hogy nem megy.
12-es
Mennyi olyanról hallani, hogy a férj csalja, kihasználja, de a feleség: én szeretem őt, meg a szex is fantasztikus... Szerintem ehhez valami speckó gyomor kell.
Normál esetben meg az lehet, hogy maga a szexualitás elveszíti a varázsát hosszútávon.
Mi öt éve vagyunk együtt, az első két év távkapcsolat volt, akkor természetesnek tűnt, hogy minden hétvégén volt szex, mivel hétközben nem találkoztunk és alig vártuk, hogy egymásnak essünk. Aztán összeköltöztünk és valahogy csillapodni kezdett az egész. Mindkettőnk számára furcsa érzés, rengeteget beszélünk róla, de egyikőnknek sem rossz a helyzet, csak új. Köztünk rengeteg az érintés, a csók, puszi, bújás, nagyon szeretjük egymást, de az együttlétek nagyjából 2-3 hetire csökkentek. Szerintem a legfontosabb a kommunikáció, mert nálunk bárkinek bármi gondolata van, rögtön megosztjuk egymással és kibeszéljük magunkból, még mielőtt túl sokat agyalna valamelyikünk és esetleg olyan dolgokat kombinálna, aminek semmi értelme.
Tehát kommunikáció! Ennek fontosságát az ember általában csak 30-40 éves korára érti meg a tapasztalatai alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!