Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bánnak olyan lazán a házassággal?
Baráti körben azt látom, hogy olyanok házasodnak össze, akiknek nagyon nem kéne. Viharos kapcsolatok, megcsalások, szakítások, majd nagy csinnadrattával házasság. Aztán folytatódik a megcsalások, szakítások, válóperek... Míg akik tényleg jól megvannak, esetleg már gyerek is van, ők nem kerítettek neki nagy feneket, esetleg szűk körben volt, de leginkább nem is házasok.
Ezt csak én látom önámításnak? Hogy majd a házasság, majd a közös lakás(hitel) helyrehoz mindent? Szerencsére gyerek sehol nincs. De harmadik pár, akik ezt csinálják.
"Ezt csak én látom önámításnak? Hogy majd a házasság, majd a közös lakás(hitel) helyrehoz mindent?"
Nem, minden minimális önismerettel és élettapasztalattal rendelkező ember látja, hogy nem lesz érdemben változás, mert a házasság csak egyfajta keret, a tartalmát a benne lévők adják, akik nem fognak másképp viselkedni.
“ Míg akik tényleg jól megvannak, esetleg már gyerek is van, ők nem kerítettek neki nagy feneket, esetleg szűk körben volt, de leginkább nem is házasok.”
A ketto nem fugg egymastol. Van aki csak hazasodni akar, es gyereket nem, van aki hazassag nelkul akar gyereket, mas mindkettot vagy egyiket sem. 15 ev egyuttlet es 3 gyerek utan a “nemvalas”/kulon koltozes is lehet ugyanolyan szivas, es anyagi csod, mint ugyanennyi ido hazassag gyerekek nelkul.
Azt mar meg sem emlitem, hogy sok ilyen kapcsolat, ahol x ev es x gyerek van, de hazassag nincs, nem feltetlen mindket resztvevo dontese. Rengeteg no irt ide az evek alatt, hogy hiaba szultek 1-2-3 gyereket, es vannak egyutt 5-10 eve, megsem veszik el a parjuk. Ezen nok kb 90%-a nem szakit, es nem keres valakit, akihez hozza tudna menni, hanem beletorodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!