Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy intéznétek a pénzt, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy intéznétek a pénzt, ha egyikőtök háztartásbeli lenne? Akár ha van egy gyerek, akár ha nincs.

Figyelt kérdés
2024. jún. 18. 08:31
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Nem lennék háztartásbeli.
2024. jún. 18. 08:41
 2/8 anonim ***** válasza:
84%

Kizárólag közös kassza ha közös a gyerek és nem pofázik bele amig normális keretek között költök.

Gondolom akkor a nő csinál mindent a háztartásban, igy korrekt, de ezt szerződésben is rögzíteném. És nincs olyan hogy minden a férjé.

2024. jún. 18. 08:59
 3/8 anonim ***** válasza:
92%
2 gyerekünk van és én itthon vagyok. Hogy hogy hogy intézzük? Egyszerűen, az ő pénze olyan, mintha az enyém is lenne
2024. jún. 18. 09:20
 4/8 A kérdező kommentje:
Na 2. és 3. normálisan válaszolt, köszi. 1. és 4. komment kicsit se válaszol a kérdésre...
2024. jún. 18. 14:46
 5/8 anonim ***** válasza:

Közös kassza, mint mindig:) Átmenetileg mindkettőnknél előfordult már, hogy x ideig otthon volt, mert időbe telt munkát találni. Ilyenkor az otthon levő fél átvette a teljes házimunkát.

Most már szerencsére jó ideje nincs ilyen gondunk, így mindketten dolgozunk és a házimunka is közös. Meg a kassza is. :) Mindketten épeszű emberek vagyunk, nem szoktuk szórni a pénzt.

2024. jún. 18. 18:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Nálunk amíg a gyerekkel volt itthon, addig hitel+rezsi én fizettem. A kajába meg adtam X összeget. Neki ezen felül az internet+Tvt kellett fizetnie (ezt is amiatt, hogy kedvezményesebb legyen a számlavezetése) + ha a kaja többre jött ki (de általában az én részem amit beleadtam elég volt rá). Emellett a gyerekre ruhákra szokott költeni. Ígyis maradt neki a támogatásból.
2024. jún. 20. 23:23
 7/8 anonim ***** válasza:

Egy ideje sajnos htb vagyok, krónikus betegség miatt.

A vőlegényem pénze az én pénzem is, de amikor dolgozhattam még, akkor is közös kasszán voltunk.

2024. jún. 23. 20:57
 8/8 anonim ***** válasza:

Én ugyan sose lennék htb, inkább a halál, de ha mégis, akkor a következő feltételekkel:

- házasság, házassági szerződéssel arról hogy mit kapok x év után, illetve x számú gyerek után, ingatlan + pénz,

- mennyi pénzt kapok a saját számlámra havonta a házasság fennállás alatt, és ez a plusz ahhoz képest hogy mindent a férjem áll ami a családnak kell.

Nem hangzik túl jól igaz? ;) Na ugyanígy nekem se az otthoni szolgalét, főzés-mosás-takarítás, élet nélkül.

2024. jún. 23. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!