Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek válás lesz ebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek válás lesz ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Én 35Nő vagyok férjem 42F. Idén lesz 10 éve,h együtt vagyunk,5 éves házasok. Van egy majdnem 5 éves kisfiúnk. Sajnos nem sok mindent nem tudok a férjemmel megbeszélni, mindig hárít. A mostani munkahelyen nem keres sokat, tudna váltani, de nem akar a végkielégítést nem akarná kárba veszni,22 éve van a cégnél. Én nekem muszáj volt váltanom a gyerek miatt, előtte 12-tem. Csak hogy én nekem nagyon nehéz itt munkát találnom, gyerek is itt van, segítség nincs. Bosszant, hogy lenne lehetőség jobb keresettel, de nem akar váltani. Nyaralni soha nem voltunk,sehová sem járunk. Pedig egy gyereknek kellenek élmények. Férjem szerint elég ha lemegy vele focizni. A kapcsolat köztünk már nincs meg semmilyen téren. Csak annyit tud mondani menjek dolgozni, rengeteg munka van, vagy műszakoljak is. Nem egyszer mondta is ha nem tetszik akkor menjek.

Úgy érzem ebből későbbiekben

válás alakulhat ki.

2024. jún. 12. 16:44
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkor menj, mi tart vissza.
2024. jún. 12. 16:45
 2/20 anonim ***** válasza:
80%
Válj el.
2024. jún. 12. 16:47
 3/20 anonim ***** válasza:
73%
Valahol igaza van kérdező. Egy nap van munkád másnap már nincs főleg 42 évesen és főleg, hogy új munkás lenne. 3 hónap a próbaidő, akármikor kirakhatják és a régi helyre kétlem, hogy visszavennék. Keress te másfajta munkahelyet és spórolj azt abból menj el a gyerekeddel kirándulni. Vagy lelépsz és neveled egyedül aztán még annyi pénzed se lesz mint most van mert csak gyerektartást küldene. Nem tudom minek akarod őt megváltoztatni. Intézd el te úgy, hogy a gyereknek is jó legyen ha egyszer annyira kell a pénz és azért cseszegeted a férjed.
2024. jún. 12. 17:02
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Bárcsak velem is focizott volna az apám...
2024. jún. 12. 17:07
 5/20 Senior Séf ***** válasza:
78%
Minél előbb lépsz le, annál jobban jársz. Fiatal vagy még egy ilyen semmilyen kapcsolathoz.
2024. jún. 12. 17:31
 6/20 anonim ***** válasza:
69%
Az a baj hogy az ilyen tipusú férfiak nem is értik, hogy mi a baj velük. Ez nekik így tők rendben van, és nem akarnak megváltozni. Ha tudsz, akkor kezdj el készülni a válásra. Csak idő kérdése, és be fogsz sokallni.
2024. jún. 12. 17:32
 7/20 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem az a legkevesebb hogy nem jártok nyaralni. Légyboldog hogy focizik a gyerekkel, én bőven örültem volna annak is!!

A legfontosabb meg az hogy jól érezze magát a mhelyen - 22éve ott van akkor gondolom jó. Nem biztos hogy mindig a több pénz motivál!! Nekem már 900lenne a bruttóm ha maradtam volna de utáltam. Most feleannyi igaz itthon vagyok ezt akartam, és tökéletesen elégedett vagyok.

2024. jún. 12. 17:32
 8/20 anonim ***** válasza:
66%

Hát nem tudom, de eléggé hihetetlen, hogy nem láttad rajta azt, hogy ő nem az a típus aki előre akarna haladni.

Szerintem nem igazán lusta ő hanem inkább régimódi/kommunista észjárású és nagyon fél az új dolgoktól, nem biztos a képességeiben és te nem tudod őt megváltoztatni különösen úgy, hogy a fejére dobálod ami nem tetszik.

Megmondta konkrétan, hogy mehetsz nyugodtan.

Hallgass rá ha úgy érzed egyedülálló anyaként megtalálod a helyed legalábbis addig míg nem kerül utadba más férfi.

2024. jún. 12. 17:36
 9/20 anonim ***** válasza:
24%

Azért a pénz nem ér annyit mint a békesség, szeretet, egészség.

Nah de ha neked a pénz a legfontosabb akkor lépj ki a házasságból. Keress magadnak valamilyen pénzes pasit aki ütni-vágni fog, tiszteletlen lesz hozzád, vagy utálni fogja a gyermeked aztán kidob téged mint az útszéli prostituáltat...

2024. jún. 12. 17:39
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem baj, ha valaki megelégszik azzal a munkával, amit régóta csinál, anyukám is 24 éve ugyanott dolgozik, én 7 év alatt, 3-szor váltottam, de egyedülálló vagyok, család mellett óvatosabb lennék. Ha te többet akarsz, lépj le, de ne gondold, hogy egyedül vagy jó társat találni olyan könnyű lesz.
2024. jún. 12. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!