Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házasságban ha elhanyagolt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasságban ha elhanyagolt vagy, hogy oldod meg?

Figyelt kérdés

2024. jún. 5. 13:53
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nagyon korrektül leírtad. Jól látod a dolgokat. Hasznos válasz!
2024. jún. 11. 09:08
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

"A nők problémáit nem megoldaniuk, hanem meghallgatniuk, együtt érezniük kell"

Ez egy nagyon szép közhely, sőt mi több, én is így gondolom. De akkor miért várják el (a nők), hogy oldjam is meg minden problémájukat? Az enyémet sem oldja meg senki...

2024. jún. 11. 09:10
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

10# nagyon jòl làtod.

Nekem pont ez van fèrfikènt, hogy munka utàn mèg kell egy òra, hogy lehiggadjak ès bèkèn hagyjanak.

A pàrom ezt nem fogja fel ès amint meg làt zùdìtja ràm, hogy mi törtènt vele aznap. Màr milliòszor elmondtam neki, hogy mondja el otthon egy òra után, de az neki màr nem jò mert a hangsúly azon van, hogy mindent azonnal ès 5 perc alatt...

Èn meg pont az ellentetje vagyok. Inkàbb vàrok többet a minősègre mint 5 perc alatt meg kapjak valamit de szar minőségben és ez mindenre igaz.

Sok nő nagyon türelmetlen és mániákusan rohan, kapkod.. és ez egyenlő a minőség romlásával.

Mikor találkozok egy-egy nyugottabb nővel akkor majdnem kiugrok a bőrömből, hogy végre van ilyen is?? De ők mindig foglaltak és maradnak a kapkodò, rohanó, várni képtelen nők akiknek hiába mondom el 100x, hogy én nem ilyen vagyok és nem is leszek olyan mint ők, meg sem hallanak és másnap kezdődik minden előlről.

2024. jún. 11. 09:25
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

12#

Van mikor azt akarják, higy caak hallgasd meg és van mikor azt várják, hogy old meg. A probléma az, hogy sok esetben a nők tisztelet a kivételeknek mert vannak úgy viselkednek mint a kommunikációs analfabéták. Nem mo dják, hogy mit akarnak, de elvárják, hogy te találd ki és ebből rengeteg konfliktus van.

2024. jún. 11. 09:29
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Olyan nincs. Minden hónap elsõ vasárnapja,ha esik,ha fúj. Ha nincs itthon az asszony,akkor is.

10# valahogy így mūködik.

2024. jún. 11. 21:35
 16/16 Fanta ***** válasza:
100%
Semmiképp se megcsalással!!!
2024. jún. 14. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!