Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért szeretnek kötődnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretnek kötődnek tovább a férfiak?

Figyelt kérdés
Válasok zömét nők adják be, ők azok akik elégedetlenek kiszeretnek stb. A férfi legtobbszor még20 év után is szereti a nőt nem akar válni stb. Sőt az is jellemző a nőkre ha találnak 1 külső kapcsolatot ami jobb mint amibe vannak megpattannak a férfiak meg nem. Miért ilyen ragaszkodoak a férfiak?

2024. jún. 3. 15:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
87%
A családjával van egy kényelmes élete, a szeretővel csak egy kis garzonra telne, ha otthagyná a családi házat a gyerekekkel. A szerető valszeg egy karrierista fiatal nő, nem véletlenül megy bele ilyen viszonyba... ő nem akarja kiszolgálni a se--gfejt, csak a dugás kell neki. Amúgy hány olyan sztorit hallunk h elmegy a pasi a szeretővel, aztán meg elkezdené magát visszakönyörögni a családjához, mert kiderült, hogy nem olyan jó azzal a csajjal élni, csak dugni. Amúgy meg kérdező ha annyira szeretné a feleségét, akkor őszinte lenne vele. Ne kamuzzál már.
2024. jún. 3. 19:20
 12/14 anonim ***** válasza:
74%
A férfiak nem azért nem válnak, mert annyira kötődnek, pusztán kényelemből maradnak. Egyszer valakitől ezt hallottam: A férfiak úgy vannak bekötve, szükségem van rád, ezért szeretlek. A nők pedig eképp, szeretlek és szükségem van rád.
2024. jún. 3. 20:27
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
13# as Ez a mondás mennyire betalált. Ezt lopom. Tömör, tűpontos.
2024. jún. 3. 21:02
 14/14 anonim ***** válasza:
Rendben, én is hallottam valakitől, szerintem is találó, te is add tovább! Sajnos, nyilván nem minden esetben, de igaz!
2024. jún. 3. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!