Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még párok, akik házasok, szeretnének gyereket, de nem az esküvő utáni évben születik az első gyerekük?
Én már kb csak ilyet ismerek. Olyan, mintha amúgy nem házasodtak volna össze, csak gyereket akartak és jobb, ha van papírjuk. Minden ismerősöm elkezd próbálkozni a gyerekkel a nászéjszakától kezdve.
Érdekel van e még olyan pár, akik szimplán csak házasságban akartak élni és még várnak a gyerekvállalással.
persze, sok ilyen van
mármint ahogy látom a kollégáim
azt felejstük el, hogy próbálkoznak de nem sikerül... ha ennyi meddő ember lenne, akkor ez egy súlyos betegség, ami rosszabb, mint a covid volt, egyszerűen csak védekeznek és ennyi
Nem házasodnék meg amíg nem akarok gyereket. Csak azért, mert majd valamikor szeretnék?
Ha meg sosem akarnánk gyereket,egyikőnk sem, akkor házasodnék mindegy mikor mert úgysem akarunk gyereket.
2015-ben házasodtunk, mert házasok akartunk lenni :). 2018-ig nem is próbálkoztunk gyerekvállalással. Aztán végül csak 2020-ban született gyerekünk.
Egy barátnőm is férjhez ment néhány éve. Állítólag akarnak majd gyereket, de folyton csak tologatják, szóval náluk sem arról van szó, hogy nem jön össze. Nem azért házasodtak.
Ha nem akartam volna gyereket, akkor is ferjhez mentem volna, mert nekem fontos. Aprilisban volt az eskuvonk, most teszteltem pozitivat, tehat en pl nem terhesen mentem ferjhez/nem azert vettek el mert terhes vagyok.
En mostanaban meg csak olyan parokat latok, akik terhesen hazasodnak. Egy regi ismerosom megkerdezte tolem a multkor, hogy nekunk is lesz e gyerekunk, vagy mi “csak ugy” hazasodtunk ossze. Ot terhesen vettek el. Nekem furcsa, hogy manapsag ha valaki meghazasodik, egybol azt feltetelezik, hogy azert van eskuvo mert a no terhes. Az eszukbe sem jut sokaknak, hogy van aki nem akar gyereket (de attol meg hazasodni igen) vagy nem lehez gyerekuk (nekik ez kulonosen fajo pont lehet) vagy akarnak de csak kesobb.
12 éve vagyunk házasok, nincs gyerek mert így akarjuk. Hogy akarunk e azt még nem tudjuk. 2 éven belül lesz végleges a döntés.
A környezetemben rengeteg terhesen házasodott ismerősöm van, vagy olyanok akik kb azonnal elkezdtek gyereket csinálni. A többség elvált már, mire a gyerek oviba/suliba ment, szóval nem sokáig voltak házasok. De akadnak olyanok is akik 5-8-10 év után vállaltak gyereket tudatosan. Egyik sem azért mert nem jött össze. Ki akarták élvezni a házasság első éveit kettesben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!