Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhesen hozzámennétek a párotokhoz ha szeretné, ha amúgy nem volt tervben a házasság?
Ezek szerint a gyerek se volt tervben, akkor meg nem mindegy?
Nekem inkább olyan érzésem lenne, hogy egyáltalán nem vagyok ura a saját életemnek, nincsenek terveim, hagyom magam sodorni az árral, de így akkor egy darab papír is teljesen mindegy. Én a becsúszott gyerek miatt sokkal jobban aggódnék, mint amiatt, hogy csak azért akar-e elvenni.
Ha amúgy is hosszú távra tervezünk, és korábban szóba került már az esküvő is, akkor igen. De az előttem lévő hozzászólok is értelmes dolgokat írtak. Kicsit tényleg olyan, mintha csak úgy ,,megtörténtek volna" veletek a dolgok, nincs semmi előre tervezés, úgy meg azért veszélyes bármibe is belekezdeni.
,,amúgy szeretjük egymást, de még nagyon nem volt tervben az esküvő"
És ha a gyereknevelésre sem álltok még készen? Mivel ugyebár az sem volt tervben.
Én inkább teherbe sem esnék ilyen esetben.
",,amúgy szeretjük egymást, de még nagyon nem volt tervben az esküvő"
És a gyerek? Csak mert az sokkal nagyobb döntés.
De hogy tud be csúszni egy gyerek? Ha nem védekeztek megfelelően, akkor az nem becsúszott, hanem tervezett volt, mert tudatosan Bem használhatók fogamzásgátló eszközt. Ha kiszakadt a gumi, azt észre lehet venni. Nem tudom elképzelni, hogy hogy jön össze véletlenül egy gyerek. Azért az óvszer meg tabi mellett besikerulo babahalmaz elenyésző mennyiség a felelőtlenül szexelok által gyártott babakhoz képest.
En nem vállalnék házasságon kívül gyereket. Te menj bele ebbe, mert a gyerek így lesz a legnagyobb anyagi biztonságban. Orulj neki, hogy ezek után el akar venni, rengeteg kismamát, anyukat már nem vesz el a közös gyermekük apja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!