Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is fantáziált már arról, hogy milyen lenne, ha elválna a párjától?
Úgy érzem a házas élet céljai és az én egyéni vágyaim mostanában nem összeegyeztethetőek. Egyre gyakrabban fantáziálok azon, hogy milyen jó lenne egyedül. Nehezebb volna bizonyos szempontokból, de ugyanakkor nagyon vonz az egyedüllét gondolata. Hogy magam ura lennék, nem kell máshoz igazodnom, ha akarok elutazok erre-arra, a magam tempójában élnék.
Pár hete egyedül voltam otthon néhány napra, és olyan b*szottul élveztem. :/ Vega kajákat csináltam magamnak, mert épp azt kívántam, olvastam, játszottam, filmeztem, rendezvényre mentem. Szóval magamra fordíthattam egy csomó időt.
Ti is szoktatok ilyen dolgokon gondolkodni? És ha igen, élvezitek az elképzelt világot?
Amikor rossz volt a házasságom, akkor folyamatosan. Végül összeszedtem magam és elváltam.
A második házasságom szuper, és nem szokott ilyesmi eszembe jutni, pedig gyerekeink is vannak.
"magamra fordíthattam egy csomó időt"
Ezt most miért nem teheted meg?
Ja, már nem érdekel a házasságod? Az egészen más a helyzet.
Biztosan sokan vannak még így.
Bocs, nem vagyok érintett a kérdésben, csak azt hittem, csak a szabad időt hiányolod, amit magadra fordíhatsz.
Nem. Én szeretem a párom, szeretjük egymást, és emellett is tudok önmagam lenni, a saját szeretett dolgaimra időt fordítani. Sok évig voltam előtte egyedül, egyik kapcsolatom sem sikerült jól, nem is tartottak sokáig, és sokat voltam magányos.
Ezzel szemben most már 14 éve vagyunk együtt, boldog házasságban élünk.:) Úgy szeretem az életemet ahogy van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!