Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A terhességem miatt tönkremehet a házasságunk?
A terhesség miatt nem, a viselkedesed miatt előbb.
1. Költözzetek vissza, úgy is tud haladni.
2. Igazából a lényeges helységek kész vannak. Tudom a védőnők van amelyik szeret kötözködni, de egyik füleden be, másikon ki.
Nálunk már volt 3 gyerek mikor terhes lettem (mindkettőnknek 2. házasság), plusz a férjemnek olyan a munkája, ami önmagában is sokszor nagy kupival jár a lakásban. Szóval nem részletezném... A 3 évesem nellett alig tudtam mit csinálni, tette is a nő megjegyzeseket, de ez sokkal inkább idegesített mint aggasztott. Legszívesebben beszoltam volna, hogyha nem tetszik, jöhet segiteni, szívesen látom.
Aztán mikor meglett a kicsi, már nem szólt semmit a lakásra.
Szóval nyugodj meg, az a legfontosabb! A kicsivel, meg veled is legyen minden rendben, a többbi nem számít! A legszükségesebbeket kb 32-33. hétig szerezzétek be, és ennyi.
Ebből ha így viselkedsz nem közös otthon s fészek lesz hanem válás.
Figyelj, kicsit nézd az ő szempontjait is. Azt irtad dolgozik minden hétvégén is, beleteszi az energiáit a dolgokba.
Cserébe este hazamegy, várja a látványosan sok tennivaló s mindennap sírsz, veszekedsz. Az az angyali nő akivel ennyi ideje együtt van, akivel azt gondolta na ezért a nőért megéri a plussz munka, a ház, a gyerekvállalás s akihez jó volt hazamenni...az most szívja a maradék vérét, türelmét, s jogosan érezheti úgy tele a hócipő mert minden tőle van elvárva.
Nem lehet senki energiáit a csontig lerágni.
Ülj le vele s az igazi érzéseid vedd elő. A félelem, az aggódás s az, hogy ő nem a te szemelyes magánvállalkozód aki jó volt gyereket csinálni meg házazni. Hanem a társad, akire szükséged van mint férfi. Arra biztonságot adjon érzelmileg. Arra felkészíteni apa lesz...hogy csak nyomd neki a pocid simizze s élje át sokszor az a csoda ott az neki is legyen fontos akkor is ha tüzet hánysz.
Ha veszekszel nem jutsz előre. Tedd fel magadban a kérdést ha most épp balhezok ezen azon akkor előre jutsz? Vagy lehet máshogy megbeszélni?
Elhiszem, hogy aggaszt a dolog, de próbálj uralkodni magadon!
Van szoba, konyha, fürdő. Ez egy ideig pont elég a babának, hidd el, sokkal rosszabb helyekre is hazaadják őket (sajnos). Kimegy a védőnő, megmutatod, hogy ami szükséges az kész van, a többit pedig szép lassan csináljátok.
Nagyon nagy teher van a párodon, igazából mindkettőtöket megértelek, próbálj inkább a támasza lenni, szeressétek egymást és rendbe fog jönni minden!
Van konyha, fürdő, háló. Az, hogy terasz nincs kész, pont nem fogja a védőnőt érdekelni és neked sem kellene ezen görcsölni. Legyen rend és tisztaság, a babának normális fekhelye+szükséges dolgok és nem fog kötözködni.
Kicsit próbáld lazábban venni, ne szívd a férjed vérét, mert csak az ellenkezőjét fogod elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!