Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon és általában a nyugati országokban miért nem engedélyezett dolog a többnejűség?
" hogy europai nokent a 4-6 ora munka tokeletes, mikozben otthon lehetsz a gyerekeddel. "
A gyerek az apjáé is. Miért nem ő keres 4-6 órás munkát?
Nyílván nekem nem tetszik a többférjűség.
De ha mások így akarnak élni az az ő dolguk.
31
Miért lenne olyan egyértelmű, hogy szexista vagy?
A hisztis, feltekeny kerdezonek szol, hogy neked fogalmad sincs mirol beszelsz.
A szanalmas feltetelezeseid eppen arrol arulkodnak, hogy egy eloiteletes feltekeny es nagykepu no vagy.
Koszonjuk szepen, amugy a mecset mellett talalkoztunk, szerelmesen hazasodtunk, vartuk a lanyunkat es tervezzuk az eletunket, naluk is voltunk es meg mindig megvannak az irataink es senki semmi rosszat nem tett velunk! 😁😁 Semmi koze a penztarcahoz, a vallashoz, vagy barmi hulyesegnek. Valamint, amugy meg gonosz sem vagyok, hogy otthon uljek mig megszakad a lelkem, mivel nem is szakad meg. Most ez is az en hibam? Vagy az ove, mert tanult hogy ne kelljen robotolni?
Azert mert szerinted meno munkamaniasnak lenni, nem mindenki szerint az, de legfokepp nem dicsoseg. 😄
Valamint, amit meg mindig nem sikerult megtenned, az az ertelmezes. Sehol nem irtam, hogy en ulok es nem csinalok valamit.
Szerintem epp eleg hasznos dolgot csinalok, tettem is epp eleget, hogy biotechnologia szakon tanulhassak, kozben a lanyomat harom nyelven tanitjuk, vannak hobbik, van bovebb csaladunk is, barataink, mi is ott vagyunk nem utolsosorban..
raadasul dolgoztam is gyerek elott! 😄
Hogy te szerinted ebben mi furcsa es lenezendo van?
Miert kellett egyaltalan reagalnod, raadasul olyanra amit nem is mondtam? Kiforgatni a masik szavat?
Ennyire rosszul erzed magad, hogy rajtam keresztul probalod bizonygatni, hogy te jobb vagy? Ennyire rosszul erzed magad? 😄
Engem special teljesen hidegen hagy, hogy te hogy eled az eleted.
Egyenkent nem ertem, hogy most akkor azert kell tanulnod es dolgozni mert szegeby ferjed megszakad a munkaban? De kozben sebaj mert te mindenkinel jobban imadsz dolgozni?
Akkor mi is a problemad?!🤣🤣
Az esetleg feltűnt, hogy annak ellenére, hogy az iszlám vallás fellegvára Németország lett, te Allach nevét még mindig régiesen írod, ahogy valamiért a felhasználói neved sem Abdullach. Angela Merkel, Mochamed próféta anyukája nagyon-nagyon szomorú fejjel néz írástudatlan fejedre a fellegekből.
Egyébként azt tudtad, hogy az az akárhány szűz, aki vár rád a túlvilágon, az mind fiú, és mind cigány? Szopecsku...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!