Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tennétek? Voltatok már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek? Voltatok már hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

Először is elnézést kérek hogyha hosszúra fog nyúlni, de a pontosabb kórisme miatt kifejtem egy kicsit részletesebben a dolgot.

Szóval feleségemmel lassan 10 éve leszünk házasok,van 3 gyermek is. Sajnos a kapcsolatunkban mindig voltak viták, de megtudtuk őket oldani… Most viszont párom néhány napja egy egyébként nem túl nagy dolgon felhúzta magát és odáig fajult részéről a dolog hogy ő komolyan válni akar. Egyelőre még nem mondtuk ki a dolgot de hogyha százalékosítani akarnám akkor jelenleg 65-35 a válás javára az arány.

Aznal este amikor ez az egész kipattant és úgymond a tetőfokára hágott a hangulat, én nem szégyellem bevallani de sírtam, mert nagyon megviselne az elvesztése és a gyermekeim nem folyamatos látása is. Természetesen egy idő után elfogadnám, de nem szeretném hogy a családom széthulljon. Mind a kettőnknek vannak hibái, én egyfolytában azon gondolkozom hogy hogyan tudnám ezeket mihamarabb orvosolni és kértem hogy ő is tegye ugyanezt… De elég kétértelmű megjegyzéseket tesz, hol arra utalva hogy még menthető a kapcsolatunk, hol pedig arra hogy egyáltalán nem… Nem tudom, de van egy olyan érzésem hogy mintha direkt akarna bizonytalanságban tartani… Ami viszont a lényeg:. Ezen kétértelmű megjegyzések miatt, illetve egyéb dolgok miatt is van egy olyan érzésem hogy lehet hogy van már valakije. Komolyan megfordult a fejemben magánnyomozó felbérlése (még ha minden spórolt pénzem rá is megy),mert igazából a legjobban nem az fájna hogyha kiderülne hogy sajnos igazam van, hanem az hogy olyan szekér után futok ami biztos hogy nem fog soha többé fölvenni. Tehát alapvetően én a bizonytalanságot szeretném megszüntetni, aztán ami lesz az lesz, a végeredményt mindenképpen el kell fogadnom.

Nagyon megköszönném azoknak a visszajelzéseit akik esetleg már voltak hasonló helyzetben, akár vették magánnyomozó segítségét is igénybe. Illetve tanácsokat-ötleteket is szívesen fogadnék arra hogy úgymond saját hatáskörben hogy tudnék arra utaló jeleket észrevenni, felismerni hogy tényleg van valakije.

Köszönöm előre is az értelmes válaszokat, kellemesebb napot mindenkinek!

máj. 16. 09:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
25%

Kérdező szerintem ne bánd. A leírásod alapján akartam javasolni, hogy inkább vágd ki te, mint macskát szarni, ez így nem élet. A 10 év házasság alapján mg fiatal lehetsz, előtted az élet, fogsz találni normális, szerető társat, mert ez a mostani nem éppen ilyennek tűnt. Mondjuk a gyerekek miatt kicsit sajnálom...de jobbat érdemelsz ennél a nőnél.

33N

máj. 17. 06:35
 12/12 Senior Séf ***** válasza:
Szerintem a válás már rég megtörtént, most már csak hivatalossá kell tenni.
máj. 18. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!