Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan házasság ahol ölelés puszi van de szex nincs?
Figyelt kérdés
Én halottam ilyet de nem tudom elhinni, ha van ölelés puszi akkor h nincs szex? Vagy akkor miért olelgetik egymást?#ölelés #Személyes házasság
2024. máj. 11. 14:57
1/21 anonim válasza:
Gondolom aszexuálusok.
Attól még szerethetik egymást.
2/21 A kérdező kommentje:
Nem asszem házasságra értem, hanem ahol már nem szexelnek a parok
2024. máj. 11. 16:22
4/21 anonim válasza:
Több mint hinnéd. Főleg ahol van gyerek is.
5/21 anonim válasza:
Nincs rengeted kérdező. Az átlag szexel. Akármi is legyen. Ha nincs olyan szinten a kapcsolat, hogy szexeljenek az kellenetlen nagyon
6/21 anonim válasza:
Van. Nálunk is ez van. (Nem vagyunk aszexuálisok) De megvan az oka amiért így alakult. Nem fejtem ki, mert a kérdés nem ez volt, de van ilyen igen.
7/21 A kérdező kommentje:
6 os de ölelés puszik ugyan úgy vannak nálatok?
2024. máj. 12. 09:31
8/21 anonim válasza:
#6 vagyok.
Igen, szokott.
Nálunk már inkább barátságról, szülőtársi kapcsolatról lehet beszélni talán.
10/21 anonim válasza:
Szinte minden hosszú kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!