Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hagyja a feleségem, hogy hozzáérjek?
Figyelt kérdés
Már a napját sem tudom annak, hogy mikor érintettem meg utoljára.
Kérdező, ennek a kapcsolatnak már régóta annyi, viszont te erről makacsul nem vagy hajlandó tudomást venni. A feleséged egyáltalán semmit nem akar tőled azon kívül, hogy hagyd békén. Szerinted ez kapcsolat? Mert szerintem ezen egyszerűen nincs mit megmenteni, ez döglött úgy, ahogy van.
2024. máj. 10. 13:45
12/27 anonim válasza:
Kamu kérdés, amik miatt korábban már szóltak a válaszolók.
+ 3 éve vagytok házasok, és 3 éve találkoztatok :D
Csak tudnám, ilyen kérdést mi értelme kiírni? Ezek létező problémák egyes párkapcsolatokba.
Még viccesnek sem volt vicces. Nem értelek, kérdező, ez mire volt jó kiírni.
2024. máj. 10. 13:53
13/27 anonim válasza:
Már a legelején láttam hogy kamu kérdés, jajjj mennyi ilyen van!
2024. máj. 10. 14:35
14/27 anonim válasza:
És még csak most jön a nyáriszünet.
2024. máj. 10. 15:07
15/27 A kérdező kommentje:
Már nem azért, de én tanácsokért jöttem. Sajnálom ha ez nektek gondot okoz, viszont ez esetben ne nyisd meg a kérdésem, a rendes válaszolóknak meg köszönöm, szerintem a terápia lesz a következő lépés.
2024. máj. 10. 15:48
16/27 anonim válasza:
Gondolom az a baja, hogy nem tudod, mi a baja.
Nem figyelsz ra, nem erdekelnek a problemai, es amikor ezt megkerdezed, akkor ez nagyon is nyilvanvalova valik.
Mikor mosogattal el utoljara keres nelkul? Mikor foztel vacsorat utoljara keres nelkul? Mikor kedveskedtel neki utoljara, ami nem az erintesrol szolt?
2024. máj. 10. 15:51
17/27 anonim válasza:
maga az eset nem egyedi sajnos. Sok no mellozi a szexet egy ido utan.. van hogy a memoriajuk sem jo vagy hazudnak pl van olyan no aki azt mondja : 3 xor voltunk egyutt a heten kozben meg 2 hettel alatt csak 1xer..
2024. máj. 10. 16:54
18/27 anonim válasza:
Tipp: mert úgy véli, minden érintés mögött komoly közeledési szándék van? avagy érintés = szex
2024. máj. 12. 00:39
19/27 anonim válasza:
Miért ne lehetne ilyen szándék? Ezért egy pár. A szex alapvetően természetes és fontos része egy kapcsolatnak.
2024. máj. 12. 05:10
20/27 anonim válasza:
19,
Persze, csak nem 0-24-ben, mert az embernek van más dolga is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!