Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szedjek fel gyorsan pár kilót?
Cseréljünk! Én pont fordítva vagyok...
Hogy csináltad?
A kérdésre pedig, gondold végig ezt a házasságot. Ez nagyon undorító viselkedés. Az enyémet is zavarja, de nem hangoztatja. Engem jobban zavar.
Amugy meg több édesség, az a stresszre is jó
Ez a férji viselkedés olyan, mint amikor valaki csodálkozik a szélütött mellett, hogy az lebénul és nem tud beszélni, és elmegy haverozni, hogy megossza velük ezt az érdekességet - ahelyett, hogy mentőt hívna.
Mit tett eddig a férjed, hogy kiderítse, milyen súlyos betegséged lett?
Mert ez extrém fogyás.
Havi 5 kg az rengeteg! Ha nem áll le, tényleg kérj egy részletes vérképet! Egyik barátnőm volt igy hogy szinte elfogyott hiába evett, aztán kiderült hogy durván cukorbeteg.
A férjed meg egy s€ggfej! Tényleg eszébe se jut hogy ez bajt is jelenthet?! Csak az számit hogy neki nem tetszik?
79el kezdtem a terhességet, 85el császároztak. Úgyszintén 79el jöttem haza. És jelenleg vagyok 66.
A vérképlet elég hozzá hogy rájöjjek mi okozza?
A hajam is hullik nagyon egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!